Akbank Emekli Promosyonu Ücretini Değiştirdiğini Duyurdu

Akbank müşterileri kredi kartı, hesap gibi işlemlerinin yanı sıra emekli maaşlarını ve çalışan maaşlarını da Akbank aracılığıyla almayı tercih edebiliyor. Özellikle Akbank emekli promosyonu 2020 yılında ne kadar oldu şeklinde sorular insanların aklında yerini alıyor.

Akbank Emekli Promosyonu Ücretini Değiştirdiğini Duyurdu
Yayın Tarihi: 30.03.2020 14:38:00

Bankalar artık hayatımızın her alanında yanımızdalar. Türkiye genelinde var olan ve müşterilerine sağladığı imkanlar ile çoğu kişinin tercih ettiği banka Akbank’tır. Akbank müşterileri kredi kartı, hesap gibi işlemlerinin yanı sıra emekli maaşlarını ve çalışan maaşlarını da Akbank aracılığıyla almayı tercih edebiliyor. Özellikle Akbank emekli promosyonu 2020 yılında ne kadar oldu şeklinde sorular insanların aklında yerini alıyor.

Emekli Maaş Promosyon Ödemesi Nedir?

Emekliler maaşlarını çektikleri bankalardan promosyon adı altında ek bir ödeme alıyor. Bu ödemenin tam olarak ne olduğunu açıklamak kafa karışıklığının önüne geçecektir. Emekli kişiler, emekli maaşlarını alacakları bankaya belirli bir süre bu bankadan maaş alacağım şeklinde söz verdiği ve bu bir sözleşme ile güvence altına alındığı durumda ilgili banka emekli müşterisine, bir kereye mahsus olarak ek promosyon ödemesi yapıyor. 

Akbank 2020 Yılında Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor?

Akbank da emekli müşterileri, emekli maaşlarını kendi bünyelerine taşıdığında promosyon ödemesinde bulunuyor. Emekli maaşını Akbank’a taşımak isteyen müşteriler Akbank emekli promosyonu 2020 yılında ne kadar oldu şeklinde araştırmalar yapabiliyor. Akbank, 02.03.2020 ile 30.04.2020 tarihleri arasında SSK, Bağkur, Emekli Sandığı gibi kuruluşlardan alınan emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşterilerine alabilecekleri promosyona ek olarak ayrıca bir promosyon daha veriyor. Ek promosyon tutarı 250 TL’ye kadar ulaşabiliyor. Ek promosyon ödemesinde ise emekli maaşı miktarı baz alınıyor. 

Maaş miktarlarına göre alınabilecek promosyonlar ise şöyledir:

•    Emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşterinin emekli maaşı 1500 TL’den az ise 500 TL SGK promosyonu ile birlikte 200 TL de ek promosyon alarak toplamda 700 TL tutarında bir promosyon ödemesi almış oluyor.


•    Emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşterinin emekli maaşı 1500 TL’den fazla ve 2500 TL’den az ise (1500 TL ile 2499 TL arasında ise) 625 TL SGK promosyonu ile birlikte 225 TL de ek promosyon alarak toplamda 850 TL tutarında bir promosyon ödemesi almış oluyor.

•    Emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşterinin emekli maaşı 2500 TL ve üzeri olduğunda da 750 TL SGK promosyonu ile birlikte 250 TL de ek promosyon alarak toplamda 1000 TL tutarında bir promosyon ödemesi almış oluyor.

Akbank tarafından yürütülen promosyon ödemesi politikası ile banka müşterileri 1000 TL’ye kadar ek ödemeyi maaşları ile birlikte Akbank şubelerinden alabiliyor.
Ek Promosyon Ödemesi Alabilmek İçin Sağlanması Gereken Koşullar Nelerdir?

Emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve promosyon almaya hak kazanmak isteyen banka müşterilerinin sağlaması gereken şartlar aşağıda verilmiştir.

•    Müşterinin emekli maaşını 3 yıl boyunca Akbank’tan alacağını taahhüt etmesi gereklidir.
•    Birden fazla emekli maaş alan müşteriler, promosyon için başvuruda bulunduklarında tüm maaşların toplam tutarı baz alınarak tek seferde ödeme yapılır.
•    Emekli maaşa gelen artışa göre yıl içerisinde ödeme yapılmaz.
Bu gibi diğer koşul ve tüm süreçler hakkında Akbank mobil, Akbank müşteri ilişkileri gibi platformlardan ya da doğrudan size en yakın Akbank şubesine giderek bilgi edinebilirsiniz.

Emekli Maaşı Akbank’a Nasıl Taşınır?

Promosyon şartlarını sağlayan ve emekli maaşını Akbank’a taşıyarak maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekmek isteyen kişiler emekli maaşlarını Akbank’a taşıma yollarını araştırıyor. Akbank’ın internet sitesinden TC Kimlik ve telefon numarası bilgileriniz ile maaş taşıma işlemine başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz size en yakın Akbank şubeleri ile iletişime geçerek emekli maaşınızı Akbank’a kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca Akbank ayrıcalıklarıyla tüm faturalarınızı da ödeyebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR