Akbank emekliler için müjdeler verdi: Emekli olanlar bu bankaya gelerek hemen ödeme alıyor!

Akbank emekliler için müjdeler verdi: Emekli olanlar bu bankaya gelerek hemen ödeme alıyor!

Akbank emekliler için müjdeler verdi: Emekli olanlar bu bankaya gelerek hemen ödeme alıyor!
Yayın Tarihi: 19.05.2023 17:13:00

Akbank, emekli vatandaşlar için sunduğu promosyon rakamlarını güncelledi ve bu rakamları duyanlar başka bankalarda imza attıkları için pişmanlık yaşıyorlar! Akbank, büyük bir özveriyle çalışarak emekli promosyon kampanyasının rakamlarını yeniden güncelledi. Diğer bankalar yeni rakamlarını açıklarken, Akbank'ın sunduğu rakamları duyanlar kendi tercihlerinden dolayı hayıflanıyorlar! Peki, Akbank'ın emekli promosyonları için yaptığı güncel zam ne kadar?

Emekli promosyon kampanyaları, bankalara büyük müşteri kazandırmaya devam ediyor ve hala ilk günkü gibi büyük bir ilgi görüyor. Bu rekabet, bankalar arasındaki yarışı daha da kızıştırıyor. Diğer bankalar zamlarını açıklarken Akbank sessiz kalmayı tercih etmedi ve büyük rakamları açıklayarak herkesi şaşırttı. İşte Akbank'ın büyük ilgi gören ve en yüksek rakamları veren emekli promosyon kampanyasının yeni rakamları...

Akbank Yeni Rakam Verdi

Türkiye'deki özel bankalar arasında yer alan ve müşterilerin en büyük nakit para sıkıntılarını çözerek büyük ilgi gören Akbank, ilk günden bu yana milyonlarca kişiye hizmet sunmaktadır. Dev kampanyaları ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla dikkat çeken Akbank, emekliler için sunduğu güncel promosyon rakamlarıyla da emekli müşterilerini memnun etmeye devam etmektedir. Peki, Akbank'ın sunduğu güncel promosyon rakamları ne kadar?

Akbank 2023 Güncel Promosyon Rakamları

Akbank, kendisiyle 3 yıl boyunca maaş alacağına dair taahhüt imzalayan emekli müşterileri için promosyon rakamlarını aşağıdaki şekilde güncelledi:

  • 3.500 TL altında emekli maaşı alan vatandaşlara: 4.200 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara: 4.850 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL emekli maaşı alan vatandaşlara: 6.250 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlara: 7.000 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR