Akbank Genel Müdürü Açıkladı! Faizsiz Kredi Bitti Diye Üzülmeyin, Yeni Kredi Daha Çok İsteniyor

Akbank Genel Müdürü Açıkladı! Faizsiz Kredi Bitti Diye Üzülmeyin, Yeni Kredi Daha Çok İsteniyor

Akbank Genel Müdürü Açıkladı! Faizsiz Kredi Bitti Diye Üzülmeyin, Yeni Kredi Daha Çok İsteniyor
Yayın Tarihi: 22.09.2023 17:29:00

Akbank, müşterilerine yönelik cazip bir kredi kampanyası duyurdu. Bu özel kampanya kapsamında, bildirimlerle 70 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alma fırsatı sunuluyor ve 24 ay vadeli ödeme seçeneğiyle çekici bir alternatif sunuyor. Kredi başvuruları genel kredi değerlendirme kriterlerine tabi tutulurken, başvuru sonuçları anında bildirilmektedir.

Akbank Mobil Bankacılık uygulamasını kullanan müşteriler, bu fırsattan sadece bir tıklama ile yararlanabilirler. Ayrıca, SMS yoluyla da başvuru yapmak mümkündür. "KREDI" yazarak, T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi belirterek 4425'e SMS göndererek hızlı bir şekilde başvuru yapabilirsiniz.

Bu çekici kredi kampanyasından yararlanmak için son başvuru tarihi 31 Aralık 2023'tür. Başvurunuz onaylandığında, kredi tutarı hemen hesabınıza aktarılır ve kullanıma hazır hale gelir.

Akbank, kredi alanındaki yenilikçi adımlarını sürdürüyor. Yeni müşterilere de 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunan banka, bu kredilerde 24 ay vadeli seçenek sunarken, 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vade imkanı sağlıyor. Bu uzun vadeli seçenekler, enflasyon döneminde borç ödemelerini daha hafifletmektedir.

Kredilerde 3 ay erteleme imkanı da sunan Akbank, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerin önümüzdeki ayları daha rahat geçirmelerine yardımcı oluyor.

Ancak, Akbank'ın faizsiz kredi kampanyası şu an için sona ermiştir. Banka, artan enflasyon ve faiz politikaları nedeniyle faizsiz kredi kampanyasını sonlandırmış ve yerine faizsiz nakit avans kampanyasını başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında, Akbank'ın ilk kez müşterisi olacak bireyler, mobil bankacılık üzerinden başvuruda bulunmaları halinde 6 ay vadeli 0 faizli nakit avans kampanyasından faydalanabilirler. Bu kampanyanın son katılım tarihi ise 31 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR