Akbank hesabı olanlar 10 gün içinde işlem yapması isteniyor!

Akbank hesabı olanlar 10 gün içinde işlem yapması isteniyor!

Akbank hesabı olanlar 10 gün içinde işlem yapması isteniyor!
Yayın Tarihi: 21.09.2023 21:17:00

Akbank, son açıklamasıyla 10 gün içinde 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Bu özel kampanya, Akbank müşterilerine düşük faiz oranlarıyla acil nakit ihtiyaçlarını karşılama şansı veriyor. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyası, banka hesabı olan vatandaşlar için 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor.

Başvuru yapmak isteyenler, en yakın Akbank şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisi veya gişe personeli aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Kredi başvuru formunu eksiksiz doldurarak kimlikleriyle birlikte başvurularını gerçekleştirebilirler.

Akbank, kolay başvuru seçenekleri sunuyor. Cep telefonlarından SMS ile başvuru yapmak isteyenler, "Kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına göndererek başvuruda bulunabilirler. SMS ile başvuru yaptıktan sonra onay alan vatandaşlar, şubelere giderek işlemlerini tamamlayabilecekleri gibi, Akbank Direkt uygulaması üzerinden de nakit kredi kullanabilirler.

Akbank Direkt uygulamasına banka hesabı bilgileriyle giriş yapanlar, internet şifresi alarak kredi başvurusunu hızlıca tamamlayabilirler. Bu yöntemle hafta sonları dahi kredi onayı almak mümkün. Akbank'ın masrafsız ve gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasıyla acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR