Akbank hesabı olanlar dikkat: 1500 TL ödeme yapıldı!

Akbank hesabı olanlar dikkat: 1500 TL ödeme yapıldı!

Akbank hesabı olanlar dikkat: 1500 TL ödeme yapıldı!
Yayın Tarihi: 20.05.2023 19:01:00

Akbank kampanyası, otomatik fatura ödemeleri için sunulan bir avantajı içermektedir. Kampanya kapsamında belirli şartları yerine getiren müşteriler, otomatik fatura ödemelerinde 1.500 TL'ye varan iade fırsatından yararlanabilirler. Akbank Mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla kampanyaya katılabilirsiniz. İşte Akbank kampanya detayları...

Akbank Kampanya Koşulları

Akbank resmi internet sitesinde duyurulan kampanya, 2-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indiren ve Akbank müşterisi olan yeni kullanıcılara sunulmaktadır. Akbank Mobil uygulaması üzerinden veya Akbank Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla kampanya hakkında bilgi alabilir ve kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanya 30 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerlidir ve bu süre içinde vadesiz mevduat hesabı veya Akbank kredi kartları (Wings, Axess, Free) üzerinden verilecek otomatik fatura talimatları için geçerlidir. 30 Mayıs'a kadar otomatik fatura talimatı oluşturmayan müşteriler, sonraki aylarda iade kampanyasından yararlanamazlar.

Otomatik Fatura Talimatıyla İade Fırsatı

Otomatik fatura talimatı veren müşteriler, aylık 300 TL'ye kadar iade alabilirler ve toplamda 1.500 TL'ye varan iade fırsatından yararlanabilirler.

Faturanın otomatik olarak ödenmesi durumunda, bir sonraki ayın başında 300 TL'ye kadar iade yapılacaktır. Fatura tutarı 300 TL'den az ise ödenen fatura tutarı kadar iade yapılırken, tutar 300 TL üzerinde ise aylık maksimum 300 TL iade yapılacaktır.

Akbank müşterileri, kampanya süresince aylık maksimum 300 TL iade alabilirler ve toplamda maksimum 1.500 TL iade elde edebilirler.

Kampanya kapsamında otomatik fatura talimatı veren müşterilerin ilk kontrolleri 1 Haziran 2023 tarihinde yapılacak ve son 3 ay içinde iptal olan talimatlar ile tekrar oluşturulan talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR