Akbank Hesabı Olanlar Dikkat Etmeli! Çünkü 5 Gün Kaldı!

Akbank Hesabı Olanlar Dikkat Etmeli! Çünkü 5 Gün Kaldı!

Akbank Hesabı Olanlar Dikkat Etmeli! Çünkü 5 Gün Kaldı!
Yayın Tarihi: 29.09.2023 10:51:00

Akbank, mevcut müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan bireyler için cazip faiz oranlarıyla kredi imkanı sunulmaktadır. Akbank bankamatik kartı sahibi olan müşteriler, Akbank Direkt uygulamasını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve ihtiyaç anında kolayca kredi çekebilirler.

Akbank müşterileri, internet bankacılığı platformu üzerinden şubeye gitmeye gerek kalmadan aynı gün içinde kredi ödemelerini gerçekleştirebilirler. Bu kredi seçeneği, onaylandığında 50.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli olarak kullanılabilir.

Kampanyaya katılmak isteyen Akbank müşterileri, başvurularını 5 gün içinde yaparak en düşük faiz oranlarıyla kredi fırsatından yararlanabilirler. Başvuru için internet bankacılığı şifresini kullanarak kolayca başvurabilir ve hızla onay alabilirler.

Akbank'ın resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, ihtiyaç kredisi başvurusu yapanlar sadece 5 dakika içinde sonuç alabilirler.

Ayrıca, 90 gün ertelemeli ödeme seçeneğiyle 10.000 TL'ye kadar nakit alabilirsiniz. Başvurunuzu SMS ile yapmak isterseniz, cep telefonunuzun mesaj bölümüne "kredi TC kimlik numaranız" yazarak 44 25 numarasına gönderebilirsiniz.

Akbank, müşterilerine kolay ve hızlı bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için bu avantajlı kredi fırsatını sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR