Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Ödemelerinize 3 Ay Sonra Başlayın!

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Ödemelerinize 3 Ay Sonra Başlayın!

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Ödemelerinize 3 Ay Sonra Başlayın!
Yayın Tarihi: 30.05.2023 09:55:00

Akbank Mobil üzerinden kredi kullanmak isteyen müşterilerin ödemelerine 3 ay sonra başlayacağı belirtiliyor. Akbank, müşterilerine Akbank.com, Akbank Mobil uygulaması, Akbank Telefon Şubesi ve Akbank internet sitesi üzerinden belgesiz ve imzasız direkt kredi kullanma imkanı sunuyor. Ayrıca, Akbank müşterisi olmayan kişiler de kredimakbankta.com sayfası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor.

İhtiyaç kredisini hesaplamak isteyenler, "Kredi Hesaplama" butonunu kullanarak istedikleri kredi miktarını öğrenebiliyorlar. Akbank, ihtiyaç kredisi kampanya koşullarını Akbank resmi internet sitesi üzerinden yayımlamıştır. Bu kampanya kapsamında faiz oranları, kredi vadesi, kredi tutarı, müşterinin risk skoru gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Talep edilen vade ve tutara özel olarak sunulan faiz oranlarına Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezi, İnternet ve Akbank şubeleri üzerinden detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Akbank'ın ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurularını Akbank şubeleri, Akbank Telefon Şubesi veya Akbank Direkt İnternet ve Mobil üzerinden yapabilirsiniz. Azami vadeler ise şu şekildedir: 50 bin TL ve altındaki kredi tutarlarında 36 ay vade, 50 bin TL üzerindeki 100 bin TL ve altındaki kredi tutarlarında 24 ay vade, 100 bin TL ve üzerindeki kredi tutarlarında ise 12 ay vade uygulanmaktadır. İlk ödemenin en fazla 92 gün ertelenebildiği belirtilmiştir. Ödemesiz dönem sonunda ise ilk ödeme erteleme faizinin tamamının tahsil edileceği ve normal taksit ödemelerine bir sonraki ay itibarıyla başlanacağı bilgisi verilmektedir.

Akbank ihtiyaç kredisinin tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5'i kadar olup, bu tutar üzerinden yüzde 10 oranında BSMV (Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi) tahsil edilmektedir. Banka, uygun görmediği kredi başvurularını reddetme hakkına sahiptir ve gerektiğinde ek bilgi, belge talep etme ve kredi koşullarında değişiklik yapma yetkisine sahiptir. Kampanyanın durdurulması da bankanın takdirine bağlıdır.

Akbank müşteri olmayan kişiler, T.C. kimlik numaraları ve güncel cep telefonu bilgilerini girerek kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvuru sonuçları SMS yoluyla bildirilecektir. Ancak Akbank müşterisi olmayan kişilerin kredi kullanım işlemi şubede tamamlanacaktır.

Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarına ilişkin bilgi almak için Akbank Mobil Müşteri İletişim Merkezi, Akbank şubeleri ve Akbank İnternet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede size özel faiz oranları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR