Akbank kart sahiplerine duyuru: 31 Ekim tarihinde sona erecek!

Akbank kart sahiplerine duyuru: 31 Ekim tarihinde sona erecek! 

Akbank kart sahiplerine duyuru: 31 Ekim tarihinde sona erecek!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 09:15:00

Akbank yaptığı yeni kampanya ile birlikte 31 Ekim tarihine kadar nakit ihtiyacı olan kişilere destek vereceğini açıkladı. Akbank ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru yapacak olan kişilere uygun faizlerle kredi dönemi bu ay sonunda bitecek. Akbank kart sahibi olan ve ihtiyaç kredisi almak isteyen herkes için başvuru yapılacak ve bu ödemeler vatandaşların Akbank Direkt uygulamasını kullanarak hesaplarına yatacaktır. Akbank direkt kredi kullanmak isteyenler, başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda 31 Ekim tarihine kadar bu kredileri hesaplarına atabileceklerdir. 

AKBANK KREDİ KAMPANYASI VE DETAYLARI NEDİR? 

Akbank 18 yaş üzerinde olan bireylere Ekim ayı içinde kredi verecek. Ekim ayı içinde verilecek olan bu kredilerde başvuru şartlarına uygun olarak işlem yapacak olan kişiler, kredi notu uygun olması durumunda gelir belgesiz 50.000 TL ödeme alabilecek. 50 bin TL kredi aldığınızda 36 ay vadeye kadar işlem yapılırken, 100.000 TL'ye kadar ödenecek tüm ihtiyaç kredilerinde ise 24 ay vadeye kadar kredi işlemleri yapılmaktadır. 100 bin TL ödeme alacak olan kişiler, 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri hesaplara atabileceklerdir ve bu ödemeleri hesaplara atabilecekleri gibi aynı gün içinde kredi ödemesi de olacaktır. 

Akbank direkt uygulamasını kullanarak kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notu 1400 ve üzerinde olması isteniyor. Bu şekilde kredi başvurusu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca SMS ile kredi başvurusu yapma imkanı da sağlanır. Akbank SMS ile kredi için Kredi TC kimlik yazarak 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. Akbank resmi internet sitesinden de başvuru yapabilir ve güncel faiz oranları ile güncel kredi kampanyalarını öğrenebilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR