Akbank kartı olan kişiler dikkat! 30.000 TL ödeme yattı!

Akbank kartı olan kişiler dikkat! 30.000 TL ödeme yattı!

Akbank kartı olan kişiler dikkat! 30.000 TL ödeme yattı!
Yayın Tarihi: 12.06.2023 22:17:00

Akbank, bugün yaptığı açıklama ile müşteri olmayan herkese özel bir kredi fırsatı sunacağını duyurdu. Bu kredi ile 30.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak ve başvurularını herkes yapabilecektir. Ayrıca, kredi alacak kişiler 36 ay vade seçeneğiyle kredi kullanabileceklerdir. Akbank, düşük faiz oranlarıyla kredi verirken, başvuruları sadece banka şubelerinden değil, müşteri olmayan kişilerin SMS ile de yapabileceğini belirtti.

SMS İle Başvuru: Banka müşterisi olmayan kişiler dahi SMS yoluyla başvuruda bulunabilecektir. Kredi notu 1400 ve üzerinde olan herkes, cep telefonlarından mesaj atarak bu krediye başvurabilecektir. Başvuru için "kredi" yazıp ardından bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını 4425 numarasına göndermek yeterli olacaktır. Bu şekilde kredi başvurusu yapmak mümkün olacaktır.

Banka Şubesi veya Akbank Direkt Kredisi: Banka şubesine gitmeden kredi kullanmak isteyenler için Akbank Direkt Kredisi bir seçenektir. Bunun için internet bankacılığına giriş yaparak başvuruda bulunmak gerekmektedir. Başvurunuz onaylandığı takdirde, 12 ay vadeli kredinizi hemen hesabınıza aktarabilirsiniz.

Banka Şubeleri ve Müşteri Hizmetleri: Akbank aynı zamanda banka şubeleri ve müşteri hizmetleri aracılığıyla da kredi başvurusu imkanı sunmaktadır. Başvurunuzun onaylanabilmesi için minimum 1400 ve üzeri bir kredi skoruna sahip olmanız gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR