Akbank kredi limitlerini yükseltti! 100 bin TL'ye kadar ödeme!

Akbank kredi limitlerini yükseltti! 100 bin TL'ye kadar ödeme!

Akbank kredi limitlerini yükseltti! 100 bin TL'ye kadar ödeme!
Yayın Tarihi: 27.09.2023 11:09:00

Akbank, genellikle internet üzerinden verilen kredilerde 50.000 TL limit sunsa da, banka şubelerinden maaş müşterilerine özel sunulan kredilerde bu limit 100.000 TL'ye kadar yükselebilir. Ancak daha yüksek kredi ihtiyaçlarınız varsa, Akbank'ın yeni kampanyası sizin için bir çözüm olabilir. Bu kampanya kapsamında, taşınmaz bir ipotek vererek 36 aya kadar vadeli yüksek limitli kredi alabilirsiniz. Ancak bu özel kredi fırsatından yararlanabilmeniz için bankanın belirlediği politikalara uymalı ve güçlü bir gelir durumuna sahip olmalısınız.

Akbank, ihtiyaç kredileri için gelir belgesi talep etmeyebilirken, ipotekli kredilerde gelir belgesi sunmanız gerekmektedir. İpotekli kredilerde, vereceğiniz ipotek ve gelir durumunuza bağlı olarak kredi limitiniz belirlenecektir.

Akbank'tan kredi başvurusu yaparken, bankanın politikalarına uygun olmanız önemlidir. Kredi başvurularında, kredi notunuzun yüksek olması başvurunuzun olumlu sonuçlanma olasılığını artırabilir. Eğer kredi notunuz düşükse veya diğer bankalarla olan borçlarınızda sorunlar varsa, kredi başvurunuzun onaylanması daha zor olabilir. Başvuru yapacak olan kişiler en az 18 yaşında olmalı ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalıdır. TC vatandaşı olmayanlar ne yazık ki bu bankadan kredi alamazlar.

Gelir belgesi sunan kişilerin en az 6 ay boyunca aynı iş yerinde çalışmış olmaları gerekmektedir. Emekli olan kişilerin emekli maaşlarını Akbank'tan almaları gerekmektedir. Esnaf olan kişilerin ise vergi levhaları en az 12 ay süreyle açık olmalıdır. Eğer bu şartlara uygunsanız, kredi başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

100.000 TL ve üzeri kredi başvurularınız için bir taşınmaz ipoteği vermeniz gerekecektir. İpotekli kredilerde, banka genellikle arsa, dükkan veya gayrimenkul talep eder. Verdiğiniz mülklerin ekspertiz değeri doğrultusunda kredi limitiniz belirlenir. Örneğin, 500.000 TL değerinde bir ipoteğiniz varsa, en fazla 250.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Kredi onayı aldıktan sonra, ekspertiz ücretini ödeyerek, mülkünüze bir ekspertiz gönderilir. Bu ekspertiz değerlendirmesinin ardından banka, belirlenen değerin bir kısmını kredi olarak kullanmanıza olanak sağlar. Kredi aldığınızda, ödemelerinizi en fazla 36 ayda tamamlamanız gerekecektir. Akbank, yüksek kredi limitleri ve esnek ödeme seçenekleriyle finansal ihtiyaçlarınıza çözüm sunan bir banka olarak ön plana çıkmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR