Akbank Mobil ile Yapılan Harcamaların İadesi Tatilsepeti Kampanyasıyla Mümkün

Akbank Mobil ile Yapılan Harcamaların İadesi Tatilsepeti Kampanyasıyla Mümkün

Akbank Mobil ile Yapılan Harcamaların İadesi Tatilsepeti Kampanyasıyla Mümkün
Yayın Tarihi: 3.06.2023 09:34:00

Bankalar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil planları yapan müşterilerine çeşitli kampanyalar sunmaya devam ediyor. Akbank da bu kapsamda müşterilerine 3000 TL iade şansı veren Tatilsepeti kampanyasını duyurdu.

Tatilsepeti.com işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında, Akbank Mobil uygulamasını kullanan Akbank müşterileri Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında Akbank kredi kartlarıyla Tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapacakları aylık toplam 10.000 TL ve üzeri harcamalarına her ay 1.000 TL olmak üzere toplamda 3000 TL iade kazanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayarak davet kodu alanına "1011TATIL10" kodunu girmek gerekmektedir. Bu davet koduyla müşteri olan kişiler, kampanya kapsamında belirtilen aylarda yapılan harcamalarının bir kısmını geri alabileceklerdir.

Akbank Tatilsepeti kampanyası, 22 Mayıs - 22 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olup, sadece Tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapılan harcamalarda geçerlidir. Kampanyadan sadece Axess ve Wings kredi kartı sahipleri yararlanabilir.

Mobil uygulama üzerinden müşteri olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirerek "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklamak gerekmektedir. Davet kodu ile müşteri olma sürecine başlayan kişilerin Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesini mobil uygulama veya şubeden tamamlamaları gerekmektedir.

Akbank, müşterilerine sunduğu Tatilsepeti kampanyasıyla hem tatil planlarını daha uygun fiyatlarla gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor hem de harcamalarının bir kısmını iade ederek müşterilerinin ekonomik açıdan avantajlı bir tatil deneyimi yaşamalarını hedefliyor.

Müşterilerin bu fırsattan yararlanabilmeleri için Akbank Mobil uygulamasını indirerek davet kodunu kullanmaları ve kampanya şartlarını yerine getirmeleri yeterli olacaktır. Tatilsepeti kampanyasıyla Akbank müşterileri, keyifli bir tatilin yanı sıra maddi açıdan da kazançlı bir deneyim yaşayabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR