Akbank müjde verdi, 1250 TL ödeme verilecek

Akbank müjde verdi, 1250 TL ödeme verilecek

Akbank müjde verdi, 1250 TL ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 1.08.2023 19:20:00

Akbank, müşterilerine özel düzenlediği kampanyalarla fark yaratmaya devam ediyor. Axess kart sahipleri için hazırlanan bu özel kampanyada, alışveriş yapma sözü verenlere 1250 TL'ye varan hediye lira fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında hediye liralar chip-para şeklinde müşteri hesaplarına tanımlanacak ve müşteriler kampanyaya katılarak alışverişlerinde büyük avantajlar elde edebilecekler.
 
Kampanya Detayları:
 
Akbank tarafından düzenlenen kampanya 4 Temmuz 2023 tarihinde başlamıştır.
Kampanyaya katılmak için Axess kredi kartı başvurusu yapmanız gerekmektedir.
Market, akaryakıt ve elektronik sektörlerinde geçerli olacak her 1500 TL ve üzeri harcamanızda 1250 TL'ye kadar chip para kazanma fırsatı sunulmaktadır.
Kampanyaya katılmak için SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Bankanın kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAZAN" yazarak 4566'ya SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.
Kampanyaya katılım sağladıktan sonra harcama yapmaya başlayarak hediye liraları kazanabilirsiniz.
Akbank resmi internet sitesi, Akbank Mobil ve İnternet şubeleri, Axess.com.tr, tüm ATM'ler ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezi üzerinden de başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Kampanya, belirtilen tarihler arasında geçerli olup, buna ek olarak kampanya süresi içinde yapılacak harcamalar dikkate alınacaktır.
 
Akbank müşterileri, bu özel kampanyayla Axess kartlarına yapacakları harcamalarla birlikte 1250 TL'ye kadar hediye liralar kazanma fırsatını yakalayacaklar. Market, akaryakıt ve elektronik sektörlerinde geçerli olacak kampanya, geniş kapsamlı avantajlar sunmasıyla dikkat çekiyor. Hem Akbank müşterileri hem de yeni Axess kart sahibi olmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmadan kampanyaya katılım sağlayarak alışverişlerini daha keyifli ve avantajlı hale getirebilirler.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR