Akbank, SMS ile kredi başvurusu seçeneğini de devam ettiriyor

Akbank, SMS ile kredi başvurusu seçeneğini de devam ettiriyor

Akbank, SMS ile kredi başvurusu seçeneğini de devam ettiriyor
Yayın Tarihi: 1.07.2023 10:00:00

Son dakika olarak, Akbank'ın Haziran ayında yaşadığı sistem sorunları kısa süreli sürdü. Bankanın hizmet verememesi üzerine yapılan açıklamalar, hala sorunun neden kaynaklandığı konusunda net bir bilgi vermiyor. Bu durum, birçok müşterinin tepkisine neden oldu ve sosyal medya platformlarında Akbank'ın uzun süreli hizmet aksaklıklarına değinildi.

Akbank, müşterilerini memnun etmek adına yeni kampanyalar başlattı. Banka tarafından yapılan duyuruyla, 31 Temmuz'a kadar tüm para transfer işlemlerinin ücretsiz olacağı bildirildi. Eft, havale ve fast işlemleri gibi transfer işlemleri, ay sonuna kadar müşterilere ücretsiz olarak sunulacak.

Akbank ayrıca kredi imkanı da sunmaktadır. Bankanın açıklamasına göre, uygun faizlerle kredi verilecek ve daha önce kredi başvurusu reddedilen müşterilerin de bu kampanyadan faydalanabileceği belirtildi. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, hızlı bir şekilde kredi onayı almak mümkün olacak. Akbank Direkt internet bankacılığı üzerinden yapılan başvurularla hemen sonuç alınabilecek. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, belirli şartlar dahilinde 36 aya kadar ve 100.000 TL'ye kadar krediyi banka şubelerine gitmeden hesaplarına aktarabilecekler.

Akbank, SMS ile kredi başvurusu seçeneğini de devam ettiriyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmına "Kredi" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak 4425 numarasına göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi başvurunuzun sonucu 5 dakika içinde cep telefonunuza gelecektir.

Akbank'ın yaşadığı sistem kesintisi sonrasında, müşterilerin aklında hesaplarına başkalarının erişip erişmediği gibi endişeler oluştu. Banka yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, böyle bir durumun yaşanmadığı vurgulanmaktadır. Akbank sisteminin çökmesiyle birlikte, şube, ATM, kredi kartı ve banka kartıyla işlem yapmak isteyen müşteriler, o gün içinde bu işlemlerini gerçekleştirememişlerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR