Akbank'tan 12.750 TL promosyon ödemesi!

Akbank'tan emekli vatandaşlara müjde üzerine müjde! 12.750 TL promosyon ödemesi yatıyor!

Akbank'tan 12.750 TL promosyon ödemesi!
Yayın Tarihi: 20.10.2023 18:32:00

Akbank'tan emeklilere 12.750 TL promosyon ödemesi! Akbank emeklileri Kasım ayına bayram havasında girecek. EMekli vatandaşlarımız kasım ayında nakit sıkıntısı çekmeyecek!

Emeklilere beklenen zam gelmese de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamasında emekli vatandaşlarımıza bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye verileceğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası bankalarda harekete geçti. Tüm özel ve kamu bankaları bir bir emekli promosyonlarını arttırdıklarını duyurdu. Son olarak Akbank'tan emeklilere müjdeli haber geldi.

Emeki vatandaşlar henüz bekledikleri zam haberini alamasa da bankalardan yüksek rakamlı promosyon haberlerini bir bir almaya devam ediyor. Promosyon rakamını gücelleyen son banka da Akbank oldu! Akbank'tan emeklilere dev promosyon ödemesi geldi!


AKBANK'TAN FARK ATAN PRMOSYON KAMPANYASI!

Akbank emekli aylığını kendisine taşıyan emekli vatandaşlara 12.750 TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Bankaların emekli promosyonundaki en yüksek rakamı verme ve müşterileri kendine çekme savaşında gülen taraf emekli vatandaşlarımız oluyor. Bankalar emeklilere verdiği promosyon rakamlarına güncelleyerek emekli müşteri portföyünü genişletmeye amaçlarken durumun kazananı yine emekliler oldu. Emekli vatandaşlarımız kendisine en uygun en yüksek promosyon ve kampanyaları veren bankalara emekli aylıklarına taşıyarak cebini dolduruyor. Bankaların emeklilere sunduğu tek şart ise üç yıl kendinden maaş alma sözünün verilmesi.

Son olarak Akbank emeklilere yaptığı promosyon kampanyasını açıkladı. Söz konusu kampanyada Akbank emeklilere 13.750 TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Akbank emeklilerin üç yıl boyunca kendilerinden maaşını alma sözü vermesi karşılığında 12.750 TL promosyonu anında emekli vatandaşın hesabına yatacağını garantiledi. Maaşını Akbank'a taşıyarak promosyon sahibi olmak isteyen emekliler kendilerine en yakın Akbank şubesine giderek emekli aylıklarına bankaya taşıyabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR