Akbank'tan acil nakit desteği! Başvuru için son gün 30 Ekim!

Akbank, nakit ihtiyacı olan müşterileri için özel bir kredi kampanyası başlattı. 30 Ekim son başvuru tarihi olarak açıklandı. İşte detaylar!

Akbank'tan acil nakit desteği! Başvuru için son gün 30 Ekim!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 11:47:00

Akbank'tan acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel kredi kampanyası duyurusu. Ekim ayına girmemizle bankalardaki kredi kampanyaları bir bir açıklanmaya başladı. Onlardan son olanı ise Akbank'tan 25.000 TL acil nakit ödemesi. 3 ay erteleme 22 Bin TL kredi imkanı için detaylar da açıklandı.

Akbank'tan 3 ay ertlemeli, 36 ay vadeli kredi kampanyası duyurusu geldi. Akbank'ın bu özel kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, başvuru işlemlerini Akbank resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekleri gibi aynı zamanda ister şubeye ister mobil bankacılık uygumalası üzerinden de başvurularını yapabilecekler. Başvurularda sadece kimlik numarası üzerinden bir onay süreci geçecektir. Daha sonra kredi başvurusu onaylanır onaylanmaz kredi miktarı tutarı anında hesaba yatacaktır.

EKİM KREDİSİNDE KAMPANYA!

Son dönemde kredi kartı kullanımı bankaların nakit krediye yüksek faiz oranları nedeniyle artmıştı. Ancak vatandaşlar bu sefer kredi kartına borçlanmış ve acil nakit ihtiyacı doğmuştu. Bu kapsamda bankalar bir bir uygun faizli kredi kampanyasını açıklamaya başladı. Onlardan son olarak Akbnak'tan bir kampanya haberi geldi. Akbank ihtiyaç kredisi desteği ile acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine 25.000 TL'ye kadar ödeme yaparak rahatlatmayı düşünüyor. Kredi kampanyası kapsamında ayrıca 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği bulunuyor. Krediye başvurmak için dilerseniz şubeye gidebilir dilerseniz de teknolojiden yararlanarak Akbank resmi internet sitesi yada Akbank Direkt mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR