Akbank'tan Büyük Fırsat: 2500 TL İndirim Kampanyası Başlıyor!

Akbank'tan Büyük Fırsat: 2500 TL İndirim Kampanyası Başlıyor!

Akbank'tan Büyük Fırsat: 2500 TL İndirim Kampanyası Başlıyor!
Yayın Tarihi: 3.11.2023 18:38:00

Akbank, müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusu yaparak, 2023'ün sonuna muhteşem bir hediye sunuyor. Yeni kampanya ile Akbank müşterilerine 2500 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanyanın ayrıntıları:

Akbank'tan Müthiş İndirimler!

Akbank, yepyeni bir kampanya ile müşterilerine büyük avantajlar sunuyor. Kampanya, Axess'e ilk kez başvuru yapan ve başvurusu onaylanan Akbank müşterilerini hedefliyor. 30 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek bu kampanyaya katılmak için bazı şartlar bulunuyor:

  • Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı sahibi olmayan ve 01 Kasım 2023 ile 30 Kasım 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşterileri katılabilir.

  • Başvurusu onaylanan Akbank müşterileri, 30 Kasım 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılabilirler.

250 TL İndirim Fırsatı!

Kampanyaya katılan Akbank müşterileri, 15 Aralık 2023 tarihine kadar market ve akaryakıt sektörlerinde yapacakları her 2500 TL ve üzeri harcamada 250 TL'ye varan indirim kazanacaklar. İşte kampanyaya katılmanın detayları:

  • Juzdan üzerinden katılmak için harcamadan önce "Hemen Katıl" butonunu tıklamanız gerekecek. Kampanya, "Kampanyalarınız" başlığı altında profilinizde göründükten sonra katılım sağlanabilir.

  • SMS ile katılmak isteyen müşteriler ise, ilk harcamadan önce cep telefonlarından "KAZAN" yazıp 4566'ya SMS göndererek kayıt olabilirler. Unutmayın ki bu SMS'ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilmektedir.

  • Kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler kampanyaya dahil edilmiyor.

  • Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılan ilk 2500 TL'lik harcama için geçerli olacak.

  • Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kart ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışındadır.

Kolay Başvuru İmkanı

Akbank müşterileri, Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM'ler ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunabilirler. Başvuru formunda "kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum" seçeneğini işaretleyerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilirler.

Bireysel Bazda Kampanya

Kampanya, bireysel bazda gerçekleştirilecektir. Kampanyadan kazanılan indirimler, işlem yapıldığında otomatik olarak kartlara yüklenecektir.

Akbank müşterileri, kampanyadan kazandıkları indirimlere ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanma fırsatı elde edecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR