Akmerkez'de Yeni Yıl Heyecanı

Yılın en eğlenceli etkinlikleri Akmerkez'de buluşuyor. Alışveriş festivalleri, açık hava buz pisti ve like store gibi bir çok aktivite sizler için sunuluyor. Yeni yıl hediyelerinizi en eğlenceli sunumlara dönüştürmek ve güzel vakit geçirmek için Akmerkez'i ziyaret etmeyi unutmayın.

Akmerkez'de Yeni Yıl Heyecanı
Yayın Tarihi: 26.12.2017 14:01:00

İstanbul'un en eski AVM'lerinden biri olan Akmerkez, her yıl olduğu gibi bu sene de ziyaretçilerine bir çok sürprizde sunuyor. Yeni yılın ilk heyecanı ise buz pistiyle geliyor.
 

Şimdi sıkı durun çünkü bu etkinliği çok seveceksiniz. Akmerkez'in içerisinde açılan Like Store birbirinden güzel hediyeler sunuyor. AVM'nin içerisinde çekindiğiniz fotoğrafı İnstagram'dan #akmerkezlikestore hastagiyle saat 10:00 ile akşam 22:00 arasında paylaşarak beğeni sayınızla alışveriş keyfine varabilirsiniz.
 

Ayrıca 29-30 Aralık tarihleri arasında Zubizu eşliğinde indirimlerden faydalanacağınız alışveriş panayırında yeni yıl hediyelerinizi alarak girişte bulunan ücretsiz hediye paketi standında birbirinden renkli ve eğlenceli paketlerle süslemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 

Bir çok markayı tek bir adreste buluşturan, Akmerkez'in en büyük mağazası Wepublic'de yılbaşına özel indirimleriyle sizlerle olacak.
 
 

Akmerkez’in en renkli mağazalarından biri olan Wepublic herkese mutlu bir yıl diler! #YeniYılYeniOl

Akmerkez (@akmerkezetiler)'in paylaştığı bir gönderi ()


Son olarak vizyondakilere bir göz atalım. En lüks ve konforlu sinemalardan biri olan Cinema Pink'te yılın son haftasında vizyonda olacak filmler ise şu şekilde:
 
 

Akmerkez CinemaPink’te bu hafta!

Akmerkez (@akmerkezetiler)'in paylaştığı bir gönderi ()




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR