“Akşam Ne Pişirsem” Diyenlere Pratik Öneriler

Her gün farklı bir lezzet sunmak kolay değil!  Bu nedenle özellikle kadınların yaşadıkları ortak sorunlardan biri “bugün ne pişirsem” ya da “evdeki malzemelerden ne yemek yapabilirim” durumudur.

“Akşam Ne Pişirsem” Diyenlere Pratik Öneriler
Yayın Tarihi: 16.03.2020 18:51:00

Her gün farklı bir lezzet sunmak kolay değil!  Bu nedenle özellikle kadınların yaşadıkları ortak sorunlardan biri “bugün ne pişirsem” ya da “evdeki malzemelerden ne yemek yapabilirim” durumudur.  Her evde bulunan basit malzemelerle farklı lezzetler yakalamak istiyorsanız sizin için bazı önerilerimiz olacak. Üstelik tamamı pratik bir şekilde hazırlanabiliyor.
  • Zeytinyağlı Barbunya
Çok sayıda kişinin damak tadına hitap etmeyi başaran zeytinyağlı barbunya doyurucu ve besleyici bir yemek olması ile de ön plana çıkıyor. Barbunya çok hızlı pişen bir bakliyat olduğundan yemek yapmak için zamanınız az olduğunda da rahatlıkla bu lezzeti tercih edebilirsiniz. Üstelik barbunyada yüksek oranda protein bulunuyor. Vücudun günlük protein ihtiyacını karşılaması bakımından da cazip bir seçenek!
  • Tavuk Sote
Yine hızlı ve kolay bir şekilde hazırlanabilme özelliğine sahip olan tavuk sote de çok sayıda kişinin damak tadına hitap edebiliyor. Tavuk sote hazırlamak için birkaç farklı sebze de  kullanmanız gerekebilir. Eğer en hızlı ve en pratik şekilde bu yemeği hazırlamak istiyorsanız hemen Yemek.com adresine tıklayın. Bu sitede tavuk soteyle muhteşem bir lezzet yakalamanızı sağlayacak tarif mevcut.
  • Mücver
Girit lezzetlerinden biri olan mücver kabak ve birkaç farklı malzeme ile kolaylıkla hazırlanabiliyor.  Üstelik öncesinde haşlamak gibi malzemelerle ilgili çeşitli işlemler yapmanıza gerek kalmadığından kolaylıkla akşam yemeği olarak mücveri tercih edebilirsiniz. Bu arada mücverin balkabağı ile de yapılabildiği bilgisini bilmeyenler için aktaralım.
  • Pazı Sarması
Diğer seçenekler ile kıyaslandığında biraz daha uğraş gerektiriyor olsa daha fazla sarması muhteşem lezzeti ile akşam yemeği olarak rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir yemektir. Pazı sarması özellikle yoğurt ile birlikte tüketilebiliyor ve aynı zamanda ara sıcak olarak da sunumu yapılabilir.  Yani hem ana yemek hem de ara sıcak olma özelliğini taşıyan lezzetlerden biri olduğunu belirtelim.
  • Fırında Patlıcan
Eğer buzdolabınızda uzun süredir bekleyen patlıcanlar varsa fırında patlıcan yemeği ile harikalar yaratabilirsiniz. Dilerseniz içerisinde kıyma ilave edebilir ya da sadece sebzelerle patlıcanın buluşmasını sağlayabilirsiniz.  Daha farklı lezzetler denemek istiyorsanız rotanızı hemen Yemek.com adresine çevirin.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR