Alanyaspor Galatasaray 4 1 maç özeti ve golleri izle Galatasaray 7 maçtır kazanamıyor

Alanyaspor Galatasaray 4 1 maç özeti izle. Alanyaspor Galatasaray 4 1 maç özeti ve golleri izle. Alanyaspor 4 1 Galatasaray maç özeti izle. Galatasaray 7 maçtır kazanamadığı ligde gün geçtikçe Avrupa kupaları bile zora giriyor.

Alanyaspor Galatasaray 4 1 maç özeti ve golleri izle Galatasaray 7 maçtır kazanamıyor
Yayın Tarihi: 8.07.2020 22:53:00

Alanyaspor Galatasaray 4 1 maç özeti izle. Alanyaspor Galatasaray 4 1 maç özeti ve golleri izle. Alanyaspor 4 1 Galatasaray maç özeti izle. Galatasaray 7 maçtır kazanamadığı ligde gün geçtikçe Avrupa kupaları bile zora giriyor.

Alanyaspor Galatasaray 4 1 maç özeti izle

Alanyaspor 4-1 Galatasaray Maç ÖZETİ! Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Galatasaray'ı 4-1'lik skorla mağlup etti. Alanyaspor ile Galatasaray ligin 31. haftasında kozlarını paylaştı ve kazanan ev sahibi Alanyaspor oldu. Futbol severler de maçın bitiş düdüğüyle birlikte maç özetini araştırmaya başladı. Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Maç Özeti! Alanyaspor, Süper Lig'de Şampiyonluk şansını kaybeden Galatasaray'a karşı evinde galip gelmesini bildi. Papiss Cisse'nin, Bakasetas'ın ve Mustafa Pektemek'in gollerine karşı Adem Büyük'ün tek golü yeterli olmadı. Alanyaspor Galatasaray maçının golleri, geniş özeti, önemli anları ve tüm detayları haberimizde sizlerle... 

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta heyecanı Alanyaspor - Galatasaray maçıyla yaşanırken, heyecan dolu maçta gülen taraf ev sahibi Aytemiz Alanyaspor oldu! Alanyaspor, Süper Lig'de Şampiyonluk umutlarını tüketen Cimbom'u ağırladı ve sahasında galip gelen taraf oldu. Fatih Terim yönetiminde birçok yıldızından yoksun olarak Alanya deplasmanına konuk olan Sarı-kırmızılılar, zorlu mücadeleden eli boş döndü. Alanyaspor 4-1 Galatasaray Maç Özeti! Alanyaspor'da yıldız golcü Papiss Cisse'nin 2 golle yıldızlaştığı gecede Adem Büyük'ün tek golü Aslan'a yetmedi. 

Alanyaspor Galatasaray Maç ÖZETİ!

Süper Lig'in 31. haftasında Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Alanyaspor olurken Galatasaray da hücum hattında Adem Büyük'le pozisyonlar arıyor. İlk yarıda dakikalar hızla geçerken iki ekipte savunma hattında ilk dakikalar itibariyle zafiyet yaşamadı. 


Maçın 43. dakikasında sahneye Papiss Cisse çıktı. Cisse, Efecan'ın asistinde kaleci Okan'ı mağlup ediyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Böylece Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakalıyor. 

Bu golden 5 dakika sonra, 45+3. dakikada P. Cisse sahneye bir kez daha çıkıyor! Cisse, kendisinin ve takımının 2. golünü atarak Galatasaray'a ilk yarının şokunu yaşatıyor. Alanyaspor şimdi 2-0 önde! 

2-0'ın şokuyla santra vuruşunu yapan Cimbom, hızlı bir atakla Alanyaspor kalesine yöneliyor. Ceza sahasında topla buluşan Belhanda, Alanyaspor defansından topu saklıyor ve alda at dercesine verdiği pasta Adem Büyük'e asisti yapıyor. Adem Büyük rahat bir vuruşla 6 pas içerisinden topu Alanyaspor ağlarına göndermeyi başarıyor ve skoru 2-1'e getiriyor. Böylece ilk yarının son dakikasında gelen bu golle ilk devre 2-1 Alanyaspor üstünlüğüyle tamamlanıyor.

İkinci yarıya iki takımda aynı kadrolarla başlıyor. Ancak 57. dakikada Alanyaspor'da Salih Uçan'ın yerine Siopis, Onur Bulut'un yerine ise Junior Fernandes oyuna dahil oluyor. 71'de de ilk golün asistini yapan Efecan çıkıyor yerine Emircan Altıntaş giriyor. 77. dakikada Alanyaspor'da Ceyhun Gülselam sarı kartı gören isim. 

80. dakikada Fatih Terim'den hamleler geliyor. Ömer Bayram yerine Jimmy Durmaz, Mariano yerine Şener Özbayraklı oyuna dahil olan isimler. 88. dakikada Alanyaspor da 2 golle yıldızlaşan Cisse çıkıyor yerine Mustafa Pektemek oyuna dahil oluyor. Bu değişiklikten 1 dakika sonra dakika 89'da Bakasetas Galatasaray ağlarına şık bir gol atıyor ve skoru 3-1'e taşıyor. Fark yeniden 2'ye yükselirken Galatasaray'ın beraberlik umutları da böylelikle tükeniyor.

90+1. dakikada Younes Belhanda sarı kart gören isim. 

90+5. dakikada bu kez sahneye, 88'de oyuna giren Mustafa Pektemek çıkıyor! Pektemek de golünü atarak skoru 4-1'e getiriyor ve Galatasaray, Alanya deplasmanında büyük bir hezimet yaşıyor.

Bu golle birlikte artık maçta başka pozisyon olmuyor ve ev sahibi Alanyaspor, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etmeyi başarıyor. Bu sonuçla birlikte Galatasaray 52 puanla 4. sırada kalırken, Alanyaspor da puanını 51'e yükseltiyor ve maç fazlasıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önünde 5. sıraya yükseliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR