Aleksandar Kolarov Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Kolarov Transferini Bitirdi!

Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu Alkesandar Kolarov'u kadrosuna kattı! Fenerbahçe'nin yeni transferi Kolarov oldu! Tecrübeli sol bek oyuncusu için Fenerbahçe ile Roma el sıkıştı! Kolarov resmen Fenerbahçe'de!

Aleksandar Kolarov Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Kolarov Transferini Bitirdi!
Yayın Tarihi: 6.07.2019 14:44:00

Yeni sezon öncesi transfer harekatına girişen ve bombaları bir bir patlatan Fenerbahçe, uzun süredir görüşmeler sürdürdüğü Roma kulübüyle Aleksandar Kolarov transferi için her konuda anlaştı! Kolarov'un Fenerbahçe'ye transferinde hiçbir pürüz kalmadı! En son Roma kulübünde forma giyen ve Cengiz Ündür'le takım arkadaşı olan Kolarov da Fenerbahçe ile yıllık ücret ve sözleşme konusunda anlaştı! 

Garry Rodrigues, Vedat Muriqi, Max Kruse, Allahyar Sayyadmanesh transferlerini bitiren Fenerbahçe, bir Dünya Yıldızı ile daha anlaştı! 33 yaşındaki tecrübeli sol bek oyuncusu Aleksandar Kolarov için Roma'yla görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, transferde mutlu sona ulaştı!

İlk etapta Kolarov için 5 milyon euro isteyen Roma kulübü, Juventus'un sol beki Spinazzola'yı transfer edince, Kolarov'a yol göründü! Roma, Fenerbahçe'ye Kolarov konusunda kolaylık sağladı ve transfer 3 milyon euro bonservis bedeliyle tamamlandı! 


KOLAROV FENERBAHÇE'DE! KISA SÜREDE İMZAYA GELECEK...

Sırp sol bek oyuncusu, kısa süre içinde Fenerbahçe için İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerinden geçip resmi sözleşmeye imza atacak. Aleksandar Kolarov'in, Roma ile Fenerbahçe'nin pazarlıkta anlaşmasının ardından Fenerbahçe'ye transferi kesinlik kazandı! 

Aleksandar Kolarov'u çok isteyen Ersun Yanal, oyuncuya hem sol bek hem de ihtiyaç duyulduğunda stoper mevkisinde görev verecek. Yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen Kanarya, Max Kruse'in ardından bir Dünya yıldızını daha getirdi. Aleksandar Kolarov'un kısa sürede resmi sözleşmeyi imzalayıp Topuk Yaylası'ndaki kampa yetişmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR