Aleksandar Mitrovic Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe'nin yeni forveti o mu

Alexander Mitrovic Fenerbahçe'ye mi geliyor. Transer döneminde Fenerbahçe'nin çok istediği Alexander Mitrovic renklerine mi bağlıyor. Alexander Mitrovic Fenerbahçe'ye gelecek mi?

Aleksandar Mitrovic Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe'nin yeni forveti o mu
Yayın Tarihi: 5.06.2019 18:49:00

Slimani, Ayew, Soldado ve Frey gibi transferlerinden bekleneni alamayan Fenerbahçe, Alexander Mitrovic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Geçen sezonda çok istenilen ancak yüksek bonservis nedeniyle renklere bağlanamayan Alexander Mitrovic Ersun Yanal'dan tam istek geldi.

Alexander Mitrovic Fenerbahçe'ye

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United takımında forma giyen Pivot santrafor Mitrovic için Fenerbahçe yüksek bonservis nedeniyle kiralama yoluna gitmek istiyor. 1,87 boyunda olan Sırbistan milli takımı oyuncusu, bu sezon kiralık olarak Fulham'da forma giyiyor.Bu sezon çıktığı 45 maçta 17 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki forvet Fenerbahçe'ye sıak bakıyor.

Ersun Yanal'ın devre arasında da çok istediği ancak kadrosuna katamadığı Mitrovic, Fulham küme düşmesi sebebiyle kiralık olarak Fenerbahçe geleceği kesin gözüyle bakılıyor. 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR