Aleyna Tilki Nasılsın Aşkta sözleri şarkısı klibi rekor kırıyor! kimler onuyor

Aleyna Tilki Nasıl Aşkta sözleri neler. Aleyna Tilki şarkısında yer alan oyuncular kimler. Aleyna Tilki Nasılsın aşkta klibi rekor kırıyor. Aleyna Tilki klibi rekora doymayacak gibi duruyor.

Aleyna Tilki Nasılsın Aşkta sözleri şarkısı klibi rekor kırıyor! kimler onuyor
Yayın Tarihi: 4.05.2019 15:16:00

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki yeni şarkısıyla rekor kırıyor! Aleyna Tilki Nasılsın aşkta şarkısı dinle. Nasılsın Aşkta şarkı klibi izle. Nasılsın Aşkta Aleyna Tilki klibiyle yine konuşulmayı başardı! Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki yeni şarkısı Nasılsın Aşkta'ya klip çekti. Klipte kimler oynuyor?  Sizler için araştırdık...

Aleyna Tilki yeni şarkısı Nasılsın Aşkta? ya klip çekti. Sosyal medya ve Youtube platformlarında Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Nasılsın Aşkta rekor kırmaya devam ediyor! Adından sıkça söz ettiren genç şarkıcı Aleynat Tilki yeni şarkısı Nasılsın Aşkta? ile yeri yerinden oynattı! Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Nasılsın Aşkta?'nın klibinde hangi ünlülerin oynadığı merak ediliyor. Ayrıca bu klibin de yine milyonlarca kişi tarafından izlenerek yeni bir rekor kırması bekleniyor.

Aşkın markası Cornetto için Aleyna Tilki’nin hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta?” video klibiyle netd müzik’de ve eş zamanlı olarak Cornetto’nun Youtube kanalında yayınlandı. Kullanıcılar da araştırmaya başladı! 

Aleyna tilki Nasılsın Aşkta klibinde oynayan isimler kimler

Aleyna Tilki ile birlikte Nasılsın Aşkta klibinde birçok isim de yer aldı. Bu isimlerle ilgili detaylı bilgi daha sonra sayfamıza eklenecek ve Nasılsın Aşkta klibinde oynayan isimler kimler sorusunun cevabını bu sayfada bulabileceksiniz.


Aleyna Tilki Nasılsın Aşkta şarkı Sözleri

“Bu nasıl aşk,
Bu nasıl yaz,
Bu nasıl bir heyecan,
Eskidendi kalbim transparan,
Dipteydim, koyuydum soğuktum yani ben,
Isındı kalbim senleyken.

Kimseye sorma,
Aşkla alakalı,
Benden sonra,
Benden başka,
Anlatamaz ki her halini o,
Tek bir tip insan sonuçta,
Bana rağmen kalsan,uçsam kaçsam.

Benle başla,
Her şey başka,
Herkese dinlet,
Aç sesi full,
Bu delinin aşkı bambaşka.

Nasılsın aşkta,
Gir hadi dünyama,
Asla korkma,
Çılgın romantik gözü kara olsam da,
Her tadı başka.”




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR