Alışveriş yapanlara müjde geldi! Alışverişlerinizi kredi ile alabileceksiniz

Alışveriş Tutkunlarına Müjde: Bankadan ve Trendyol İşbirliğiyle Yepyeni Bir Kredi Deneyimi!

Alışveriş yapanlara müjde geldi! Alışverişlerinizi kredi ile alabileceksiniz
Yayın Tarihi: 30.11.2023 20:03:00

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Akbank, alışveriş dünyasında yepyeni bir dönemi başlatıyor! Elektronikten mobilyaya, beyaz eşyadan eğitime kadar geniş bir yelpazede alışveriş keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere müjde: Akbank Alışveriş Kredisi, Trendyol işbirliğiyle sizleri bekliyor! Kredi kartı limitlerinizle boğuşmadan, esnek taksit seçenekleriyle alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Alışverişinizi Kolaylaştıran Akbank Alışveriş Kredisi: Trendyol'da Harcamalarınızı Yönetin!

Akbank Alışveriş Kredisi ile Trendyol alışverişleriniz artık daha keyifli! Akbank müşterileri, kredi kartı limitlerini doldurmadan alışverişlerini hemen taksitlendirebilirler. Akıllı telefon, tablet, bilgisayar gibi birçok kategoride uygun faiz oranları ve esnek vade seçenekleri sizi bekliyor. Tek yapmanız gereken, internet alışverişlerinizde ödeme yaparken Akbank Alışveriş Kredisi seçeneğini tercih etmek.

Ödeme Kolaylığı Akbank İle Parmaklarınızın Ucunda!

Akbank müşteri numaranız veya T.C. kimlik numaranızı girerek, Akbank şifrenizle ödemenizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız, "Şifre Al" butonu size yardımcı olacaktır. Akbank Mobil ve İnternet hakkında detaylı bilgiler için ise bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Akbank Direkt Öde İle Ayrıcalıklı Alışveriş Deneyimi

Sadece Akbank müşterilerinin yararlanabileceği Akbank Direkt Öde ile alışverişin tadını çıkarın. Alışveriş Kredisi ile 500 TL ile 100.000 TL arasındaki harcamalarınızı 36 aya varan vade seçenekleriyle ödeyebilirsiniz. Ancak, dikkat etmeniz gereken bir detay var; cep telefonu alımlarında vade 12 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay, tablet alımlarında 6 ay ile sınırlıdır. Yasal vade sınırı olmayan ürünlerde ise kredi vadesi 36 ayı geçemez.

Kampanya Detayları: Hesaplı ve Kolay Alışverişin Anahtarı

Kampanya kapsamında kullanılan kredilerde, sigorta ve tahsis ücreti tarafınıza yansıtılmıyor. Ancak, unutulmaması gereken bir diğer önemli detay, sipariş iptali veya iade durumunda kredinizin kapanmış sayılmayacağıdır. Eğer krediden vazgeçmek veya erken ödemek istiyorsanız, talebinizi bireysel olarak bankaya iletmelisiniz.

Özel Not: Akbank Mobil ve Şubelerle Kolay Yönetim

Taksitlerinizi ödemek ve kredi ile ilgili tüm işlemlerinizi gerçekleştirmek için Akbank Mobil uygulamasını veya Akbank şubelerini kullanabilirsiniz. Ancak, faiz oranı, vade ve diğer kredi koşullarında değişiklik yapma yetkisi bankaya aittir. Reddedilen kredi başvuruları ve gerekli görülen durumlarda ek bilgi veya belge talepleri de bankanın yetkisindedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR