Allahyar Sayyadmanesh Fenerbahçe geldi mi? İmza attı mı

Fenerbahçe Allahyar'ı transfer etti mi? İranlı genç oyuncu Allahyar Sayyadmanesh Fenerbahçe'de mi? Allahyar Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı mı? Allahyar'ı sizler için araştırdık...

Allahyar Sayyadmanesh Fenerbahçe geldi mi? İmza attı mı
Yayın Tarihi: 8.06.2019 15:31:00

Fenerbahçe, İranlı genç yetenek Allahyar Sayyadmanesh ile sözleşme imzaladı! Geçtiğimiz devre arasında Galatasaray'ın da transfer etmek istediği 17 yaşındaki İranlı forvet oyuncusu Allahyar Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı! Wonderkid olarak tabir edilen Allahyar Sayyadmanesh 850 bin euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Allahyar ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Allahyar yıllık 300 bin euro garanti ücret alacak. 

Comolli ve Ersun Yanal'ın yakından takip ettiği İranlı genç yetenek Allahyar, 1.82 boyunda forvet mevkiinde görev alıyor. Uzun boyu ve takipçiliğiyle Süper Lig'e uyum sağlamakta sorun yaşamayacağı düşünülen Allahyar Sayyadmanesh, 18 yaşını doldurur doldurmaz A takımda forma giymeye başlayacak. 


ALLAHYAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, KAÇ GOL ATTI?

Fenerbahçe'nin İranlı yeni forveti Allahyar Sayyadmanesh Asya'nın en iyisi olarak lanse ediliyor. İran Milli takımının Suriye'yi 5-0 yendiği maçta gol atarak İran tarihinin en geç yaşta gol atan oyuncusu olan Allahyar Sayyadmanesh, U-17 ve U-23 kategorilerindeki istatistikleriyle göz dolduruyor. 

Sürati, bitiriciliği, hava topu hakimiyeti, yüksek fizik kapasitesi ve ceza sahası dışından sert şutlarıyla bir forvet için aranılan her özelliğe sahip olan Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'nin yeni genç yıldızı olacak ve kendisinden beklentiler çok yüksek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR