Almanya 3 Bin Euro Maaşla İşçi Alımı yapacak! Başvurular buradan

Almanya 3 Bin Euro maaşlar personel alıyor. Yurt dışında çalışmak isteyenler için kaçınılmaz fırsat 2020 yılında sürüyor. Peki Almanya İşçi alımı nasıl yapılacak? Almanya'da işçi olarak çalışmak isteyenler ne yapmalı. İşte Almanya'da 3 Bin Euro maaşla çalışılacak yerler ve kurumlar. Başvurular bu

Almanya 3 Bin Euro Maaşla İşçi Alımı yapacak! Başvurular buradan
Yayın Tarihi: 12.01.2020 15:36:00

Almanya 3 Bin Euro maaşlar personel alıyor. Yurt dışında çalışmak isteyenler için kaçınılmaz fırsat 2020 yılında sürüyor. Peki Almanya İşçi alımı nasıl yapılacak? Almanya'da işçi olarak çalışmak isteyenler ne yapmalı. İşte Almanya'da 3 Bin Euro maaşla çalışılacak yerler ve kurumlar. Başvurular bu adresten yapılacak.

İŞKUR gönderecek!

İŞKUR, 2020 yılında Almanya'ya işçi gönderiyor. Bir çok meslekte işçi açığı bulunan Almanya'dan nitelikli iş gücü yüksek personel alımı yapılacak. Almanya'da çalışacak vatandaşlara 3000 euro maaş verilecek. Büyük ilginin yer aldığı Almanya İşçi alımı başvuruları buradan yapılacak.

Almanya'da çalışmak isteyenler için 3000 euro maaşla işçi alınacağı duyurdu. Türk personel giderse 1500 Euro en az maaştan 3000 euro maaşa kadar çıkabilecek. Türk lirası olarak 10.000 - 20.000 TL arası maaş alacak. Ancak vergiler düşüldüğünde 1000-2500 euro net aylık kazanç elde edilebilecek.

Almanya İşçi Alımı başvuruları nereden yapılacak?

Almanya iş gücü açığını AB dışı ülkelerden kapatacak. Berlin yönetimi 1 Mart 2020'de resmiyet kazanacak yasayla Türkiye, Filipinler ve Meksika'dan sürekli işçi alacak. obs-turkiye.com adresine girip başvuru dolduran 20-45 yaş arası her vatandaş işine göre başvuru yapabiliyor.

Almanya İşçi Alımı şartı nedir?

Almanya Dışişleri Bakanlığı duyurduğu alımda, göçmen adı altında hızlı vize işlemlerini tammamlayan adaylar çalışmalarını sürdürecek. Dil şartı olmayan başvurular arasında;

Aşçı


İnşaat İşçisi

Hemşire

IT teknisyenleri

alımı yapılacak. 

Almanca bilmek gerekmiyor!

İşçi alımında az da olsa Almanca bilme şartı getirildi. Yoğun bir şekilde yapılan başvurular 2019 yılında Aralık sonu açıklanmıştı. Kazananlar arasında Almanca bilmeyenlere sıra gelmedi. Bu sebeple bu alımda da Almanca bilmeyenlere sıra gelmesi zor görünüyor. Ancak OBM bizle çalışmasanız da Almanca bilmenizi öneriyor ve şu kritik açıklamayı yapıyor. 

OBM kritik uyarı!



OBM, başvuruda herhangi bir ücret alınmayacağı konusunda vatandaşları uyarıyor. İlk olarak 2019 sonuçları bu hafta içi açıklandı. Yeni başvurularda bir yerden para talep edenlere inanmayın ve paranızı kaptırmayın. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR