Almanya İşçi Alımı başvuruları başladı OBM Almanya Başvuru Formu

Almanya İşçi alımı 2019 yeniden başladı. OBM'den yapılan açıklamaya göre Almanya'da 3 bin EURO maaşla işçi alımı başvuruları başladı. Peki OBM Almanya başvuru formu nereden doldurulur. Almanya İşçi Alımı başvurusu nereden yapılır.

Almanya İşçi Alımı başvuruları başladı OBM Almanya Başvuru Formu
Yayın Tarihi: 26.01.2019 11:39:00

Almanya İşçi Alımı başvuruları başladı. OBM Almanya'da 3 bin Euro maaşla işçi alımını duyurdu. Peki Almanya İşçi Alımı başvuruları nereden yapılacak? Almanya Personel alımı 2019 başvuru formu nereden doldurulur. Almanya'da çalışmak üzere alınacak işçiler için başvuru ekranı yeniden aktif oldu. İşte Almanya İşçi Alımı şartlarını sizler için derledik.

OBM'den yapılan açıklamaya göre Almanya'da havalimanlarında çalıştırılacak farklı meslek gruplarından 10 bin kişi personel alımı yapılacak. Geçtiğimiz ayda duyrulan ancak başvuruların çok yoğun gelmesinden sonra web adresi ve başvuru formu doldur adresi kapatılan OBM, yeni bir açıklama yaparak 10 bin kişilik personel alımı yapacağını tekrar duyurdu.

OBM Firması Almanya İşçi Başvuru formu nereden doldurulur

OBM yaptığı açıklamada, Almanya İşçi Başvuru formu için adres belli oldu. Buna göre yapılacak başvuru adresi obm-turkiye olarak tekrar gösterildi. Güçlü alt yapısı ve benzersiz başvuru şartlarıyla obm-turkiye artık Almanya İşçi Alımı başvurularını resmen başlattı. Sizde Almanya İşçi Alımı başvurusu yapmak için obm-turkiye adresinden başvuru yapabilirsiniz.


OBM Almanya İşçi Alımı resmi duyuru



OBM'den yapılan açıklamada, "Havalimanlarında çalışacak arkadaşlar, OBM firması 17 yıldır Almanya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de de İstanbul ve Antalya'da hizmetlerimize devam ediyoruz. Almanya'nın değişik eyaletlerinde kendi bünyemizde çalıştırılmak üzere personel arayışımız hala devam ediyor. Biz başvurularımızı nasıl yapabiliriz derseniz, www.obm-turkiye.com adresinden başvuru formu ile yapabiliyorsunuz. Başvuru aşamasında ne lazım Tabiki hangi alana başvuru yapıyorsak onunla ilgili bir diploma, ona ait sertifika ve sağlık raporuna ihtiyacınız olacak. Başvurunuz onaylandıktan sonra bir iş sözleşmesi yapıyoruz. Almanya'da 2 kişilik odalarda kalıyorsunuz. Kaldığınız yerden çalıştığınız yere servisiniz bulunmaktadır. Yemek ücretleri size ait. Almanya'da maaşlar saat ücreti olarak ödeniyor. Biz sizden başvuru için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Bizim ismimizi kullanarak sizden ücret talep edenler olursa onlara da itibar etmeyiniz." denildi.

OBM Türkiye, Almanya İşçi Alımı için yaptığı açıklamada 10 bin kişinin alınacağı ve 3000 Euro maaş verileceği duyuruldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR