Altın elbiseli adam hayatını kaybetti

Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti.

Altın elbiseli adam hayatını kaybetti
Yayın Tarihi: 25.07.2017 22:25:00

Motosiklet camiasında tanınan ve videolarıyla sosyal medyada kendisini herkese sevdiren, altın elbiseli adam lakabıyla dikkat çeken Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik kazası geçirdi. Bayoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Altın elbiseli adam olarak tanınan ve motorcuların kötü algısını kırarak ülkeye sevdiren Bayoğlu’nun ölüm haberi, sevenlerini yasa boğdu. 

Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik kazasında hayatını kaybetti. Bayoğlu’nun ölüm haberini duyan motosiklet kullanıcıları haberin doğrululuğuna inanamadı ve büyük bir şoke geçirdi.

KAZA İLE İLGİLİ FARKLI AÇIKLAMALAR

Barkın Bayoğlu'nun yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili olarak gün içersinde sosyal medyada farklı bilgiler geldi. Pek çok kaynakta kazayı şu şekilde anlatıyor:

Köprü çıkışında araçlarını park edip aşağı indikten sonra tartışmaya başlayan çift, tartışarak yolda yürümeye başlamış. Bu esnada Anadolu Yakası’ndan gelen Barkın Bayoğlu yönetimindeki motosiklet, yolda yürüyen kadına çarpmış. Kimliği henüz tespit edilemeyen kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği, Bayoğlu'nun ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı belirtiliyor.

Bazı kaynaklarda ise Bayoğlu'nun çarptığı kişinin bir erkek olduğu belirtiliyor.

Başka bir kayanağa göre ise Bayoğlu'nun yolda bir arabanın kapısını açması ve Bayoğlu'nun kapıya çarpması şeklinde aktarılıyor.

Ünlü motosikletçi Bayoğlu’nun çarptığı kişinin ise emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem olduğu öğrenildi. Erdem’in cansız bedeni morga kaldırıldı.


 

YARIN ÇENGELKÖY’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Bayoğlu’nun yarın Çengelköy Mezarlığı içerisindeki Kerem Aydınlar Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

2016’DA DA KAZA GEÇİRMİŞ UCUZ ATLATMIŞTI

Barkın Bayoğu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti. Bir anlık dalgınlıkla birlikte saatte yaklaşık 160 kilometre hızla ilerlerken çarpışan ikili, yere düştükten sonra metrelerce sürünerek taklalar atmışlardı. Barkın Bayoğlu kazaya ilişkin görüntüleri ve açıklamalarını esprili bir dile anlatmıştı.

Altın elbiseli adam lakabıyla tanınan Barkın Bayoğlu motosiklet tutkusunun nasıl başladığını şöyle anlatmıştı; 

"Motosiklet tutkusu ilkokul ikinci sınıfta başlayan Bayoğlu röportajında bu tutkunun nasıl geldiğini şu şekilde anlatıyor: Bende motosiklet aşkı çok çok eskilere dayanıyor. İlk motosiklet fuarına İngiltere’de gittim. İlkokul ikinci sınıftaydım. Orada benim aklım gitti ve âşık olmuştum artık."

ALTIN ELBİSELİ ADAM LAKABI NERDEN GELİYOR?

İlk motosikletini lisedeyken alan Bayoğlu “altın elbiseli adam” lakabının nasıl aklına geldiğini kendi ağzından şu şekilde anlatmıştı:  

"Kazakistan’da çalışırken Altın Elbiseli Adamı müzede görmüştüm, bir prens. M.Ö. 5.yy’da erken yaşında ölmüş biri. Otopark inşaatı sırasında mezarı bulunuyor. Elbisesi altın, içinde kırmızı bir kaftanı var ve çivi yazısı ile yazılar üzerinde. M.Ö.5. yy ve o yazılar Türkçe idi. Bu beni bayağı etkilemişti.

Ayrıca 2008 yılında İki Teker Dergisi’nde çalışırken bir sponsor  Barkın’a da tulum getirdik dedi. Bu sene İtalya’da dore renk moda olduğu için tulumu da altın renginde getirdik dedi. E bizde video çekeceğiz, ne yapalım dedik, Altın Elbiseli Adam olsun o zaman fikrinde buluştuk. Hem de ölmekte olan Türk anlayışını diriltiriz hem de mesajı alttan alttan vermeyi amaçladık.

Çünkü bizi sevmeyen insanlar bunu yavaş yavaş yapıyorlar. Bizde bu taktik ile yapmak istedik."
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR