Altın Koronavirüsle Birlikte Yükselişte! Gram Altın 408 TL Olacak Tahmini

Altın fiyatları son dönemde hızla yükseliyor! Gram Altın ve Çeyrek altın adeta fırladı! Koronavirüs salgınıyla birlikte küresel ekonomiler ağır darbe alırken Altın fiyatlarında hızlı bir artış yaşanmaya devam ediyor. Tarihi rekor seviyeleri aşan Altın fiyatlarında son durum ne? Gram altının fiyatı..

Altın Koronavirüsle Birlikte Yükselişte! Gram Altın 408 TL Olacak Tahmini
Yayın Tarihi: 12.04.2020 16:56:00

Altın fiyatları son dönemde hızla yükseliyor! Gram Altın ve Çeyrek altın adeta fırladı! Koronavirüs salgınıyla birlikte küresel ekonomiler ağır darbe alırken Altın fiyatlarında hızlı bir artış yaşanmaya devam ediyor. Tarihi rekor seviyeleri aşan Altın fiyatlarında son durum ne? Gram altının fiyatı 408 TL olacak tahmini geldi! Uzmanlardan Altın fiyat analizleri ile kısa ve orta vadeli Altın yorumları haberimizde...

Altın fiyatları, Koronavirüs gündemiyle artmaya devam ediyor. Ekonomi haberlerinin ilk sayfasını süsleyen Altın fiyatları, Koronavirüsün de etkisiyle tarihi rekorları kırmaya devam ediyor. Son dönemlerde büyük bir ralli yapan Altın, el yakmaya devam ediyor. Altın borçluları bu dönemde büyük zarar etmiş durumda. Coronavirüs salgını nedeniyle küresel piyasalar yangın yerine dönerken, uluslararası ve lokal ticaretin yavaşlaması ile nakit akışındaki dengesizlikler Altın fiyatlarını artırıyor. Peki ülkemizde de milyonlarca yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü Altın fiyatları ne kadar? Uzmanlardan Altın fiyatlarıyla ilgili kısa ve orta vade için tahminler gelmeye devam ediyor! Gram Altın 408 TL olacak analizi de dikkat çekiyor. Detayları bu haberimizde hazırladık.


GRAM ALTIN 408 TL OLACAK MI? UZMAN YORUMU

Ons Altın fiyatlarının 1570 dolar seviyesini aşmasıyla uzmanlardan Altın'la ilgili flaş tahminler de gelmeye başladı. Uzmanların kısa vadeli direnç noktasını çoktan aşan Altın, Ons Altın fiyatının tavan yapmasıyla hızlı bir ralliye girişti. Gram Altın da bu süreçte tarihi rekorları tek tek kırıyor. ABD merkez Bankası FED'den gelen açıklamalarla birlikte yatırımcı da yönünü, geçmişten bugüne güvenli liman olarak tabir ettiği Altına çevirmiş durumda.

Gram Altında tepe noktası olarak 408 TL tahminleri yapılmaya başlandı. 408 TL bandı uzmanlar tarafından artık dillendiriliyor. Kısa vadeli dönemde altın fiyatlarının artışını sürdüreceğini aktaran uzmanlar, orta vadede fiyatların yeniden düşebileceğini de dile getiriyor. Orta vadede Altın fiyatları düşebilir! Ancak Koronavirüs nedeniyle belirsizliklerin daha da artması, tedavinin bulunamaması, aşının yapılamaması ve ölüm ve vaka sayılarında artışların sürmesi ihtimallerinde altın yatırımcısı sert satışlara yönelebilir, bu da altın fiyatlarını bir anda hızlı ve sert biçimde düşürebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR