Amazon Türkiye’de Herkese Uygun Bir Reeder Var

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder, teknolojik ürünleri ile Amazon Türkiye’de kullanıcılarla buluşuyor.

Amazon Türkiye’de Herkese Uygun Bir Reeder Var
Yayın Tarihi: 11.12.2018 15:58:00

Dünyada bir ilki başararak global rakiplerini geride bırakıp tablet bilgisayarda bir yerli marka olarak "en çok satan" ünvanını alan ve 2018'de Yılın Girişimi seçilen Türkiye'nin şampiyonu reeder, tablet ve telefon kategorisindeki zengin ürün portföyünün önde gelen modellerini, online alışveriş sitesi Amazon Türkiye üzerinden kullanıcılarla buluşturuyor.



Türkiye’de üretim yapan teknoloji markası reeder’ın Amazon Türkiye üzerinden telefon ve tablet kategorisinde birçok modeli yer alıyor. Bu modeller ve onlara uygun aksesuarların Amazon Türkiye ile yapılan işbirliği ile satışa sunulmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulanan reeder kurucu ortağı Sezen Sungur Saral; “Türkiye’de, Eylül ayında faaliyete geçen Amazon Türkiye kullanıcıları ile buluşmaktan son derece memnunuz. Teknolojimizi ülkemizde geliştirerek ülkemiz vatandaşlarının son teknolojiye sahip bilişim cihazlarına en uygun fiyata sahip olmalarına yardımcı olmayı misyon edinen bir şirketiz. Çeşitli araştırmalarla tüketicilerimizin ihtiyaçlarını ortaya koyarak, onlara uygun kampanyalarla geniş dağıtım ağında buluşmaya devam edeceğiz. Yerli üretim yapan bir şirket olarak ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayan çözümleri, erişilebilir rakamlarla kullanıcılarımızla buluşturmaktan mutluyuz” açıklamasını yaptı.

reeder’da herkese uygun bir tablet var




Türkiye’nin en çok satan tablet bilgisayarı M7 Go, 7 inç ekran boyutuna sahip olan tablet, hem ön hem arka kameraları, 4 çekirdekli işlemci, 2200 mAh pil gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Satış rekorları kıran 8 inç ekranlı M8 Plus tablet ve M10 Plus ise fiziksel klavye desteği olan tablet bilgisayar modelleri arasında yer alıyor. reeder A8i Q2, zengin multimedya yetenekleriyle, 8 Megapiksel çözünürlüğünde gelişmiş arka kamerası ile kayıt imkanı sunuyor.

reeder telefonlar, fiyat ve performans sınırlarını zorluyor.



reeder’ın Ekim ayında kullanıcılarıyla buluşturduğu P13, 5.99 inçlik bir ekranı, 6.99 mm incelikle bir araya getiren akıllı telefonda 3 GB RAM bulunuyor. 4000 mAh pili ile cihaz uzun süreli bir kullanım sunuyor. 4000 mAH bataryası ile iki güne varan şarj ömrüne sahip P13, LED flaş desteğine sahip 8 MP çözünürlük sahibi ön kamerası ve gece çekim modu ile karanlık ortamlarda dahi iddialı selfie’ler sunuyor. Bölgenin ilk ve tek teknoloji yatırımı olarak kurulan reeder'ın Samsun fabrikasında üretilen F1 Touché modeli de 2.4 inç boyutu ve kolay kullanım sunan arayüzü ile tuşlu telefondan vazgeçemeyenler için özel bir alternatif sunuyor. F1 Touché, 700 mAh batarya kapasitesiyle maximum performans sağlıyor. Aralıksız kullanımda 2 güne varan şarj ömrü bulunan telefonun bekleme süresi 1 haftaya kadar uzuyor ve şarj aleti taşıma problemine çözüm sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR