Amerika'nın En İyi, En Popüler, En Çok Tercih Edilen Yabancı Dil Okulları

Yabancı dil öğrenmek için Amerika'ya gitme planları yapıyorsanız ve hala tam olarak nereye gideceğinize karar veremediyseniz sizin için Amerika'nın gözde şehirlerinden en iyi, en çok tercih edilen dil okullarını seçtik. Gezebileceğiniz, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz dil okullarına bakalım.

Amerika'nın En İyi, En Popüler, En Çok Tercih Edilen Yabancı Dil Okulları
Yayın Tarihi: 1.11.2018 12:52:00

Amerika'nın en çok tercih edilen 8 eyaletinde gidebileceğiniz dil okulları nereler göz atalım.



Boston 
Boston Amerika Birleşik Devletleri’nin Massachusetts Eyaletinin başkenti ve en büyük şehridir.İngilizce’nin en akıcı ve aksan konusunda en anlaşılır konuşulduğu şehridir. 

Boston’da Başvurabileceğiniz Dil Okulları
EC Boston
Statford House Boston
Embassy
Boston Kampüs olarak yapılandırılmış Kings College
Boston LSI Boston (Language Studies International)



San Francisco
San Francisco Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinin kuzeyinde San Francisco Körfezi Bölgesi’nde yer alır. California’da İngilizce öğrenmek isteyen herkes için ideal bir merkezdir. Kafeleri, mağazaları, restoranları ve gece hayatı ile capcanlı bir şehir olan San Francisco ve Körfez Bölgesi’nin geri kalanındaki tüm cazibe merkezlerine kolay erişim imkânı sunar.

San Francisco’da Başvurabileceğiniz Dil Okulları
LSI San Francisco (Language Studies International)
St. Giles San Francisco
EC English San Francisco
Kaplan San Francisco
ELS San Francisco



San Diego
San Diego, Güney California’da ABD ile Meksika sınırında bir sahil şehridir.San Diego, ılıman bir iklime sahiptir. San Diego’da ulaşım tramvay ve otobüs şeklindedir. 

San Diego’da Başvurabileceğiniz Okullar
LSI San Diego ( Language Studies International)
EC English
Embassy
ELS
San Diego



Chicago
Chicago Amerika Birleşik Devletleri’nin nüfus bakımından en büyük üçüncü şehridir. Illinois eyâletinde Michigan Gölü’nün güneybatı kıyısında yer alır.


Chicago’da Başvurabileceğiniz Okullar
Kaplan
ELS



Los Angeles
Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri California eyaletinde en büyük nüfuslu olan ve ABD tümünden New York Şehri’nden sonra ikinci en kalabalık olan şehirdir. Los Angeles büyük okyanusun doğu kıyısında güney California’da konumlanmıştır.

Los Angeles’ta Başvurabileceğiniz Okullar
Embassy Los Angeles Kings College
EC English
Sprachcaffe Plus
UC Irvine
UCLA
Kaplan
ELS



New York
New York Amerika Birleşik Devletleri’nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından New York metropolitan bölgesinin merkezidir. Şehir bir parçası olduğu New York Eyaleti ile karıştırıldığı için İngilizcede New York City veya The City Of

New York olarak da anılır.New York’ta Başvurabileceğiniz Okullar
Embassy
EC English
St Giles
Sprachcaffe Plus
LSI
ELS
Kaplan



Washington D.C.
Washington D.C. Amerika Birleşik Devletleri’nin başkentidir. D.C. kısaltmasının açılımı “District of Columbia” (Kolumbiya Bölgesi)’dir. Maryland ve Virginia eyaletlerinin arasında yer alır. Kendi başına bir eyalet değildir ve hiçbir eyaletin sınırları içinde yer almaz. Direkt olarak federal devlete bağlıdır.

Washington D.C.’de Başvurabileceğiniz Okullar
Kaplan
EC English
ELS Inlingua



Seattle
Seattle, Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde bulunan bir şehirdir. ABD’nin en kuzeybatı ucunda, King County’de yer alır. Seattle, ABD’nin en büyük ilk on şehrinden biridir. 

Seattle’da Başvurabilceğiniz Okullar
Kaplan
ELS Language Centers




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR