Anadolu Efes Fenerbahçe Ülker basketbol Final maçı ne zaman?

Anadolu Efes Fenerbahçe Ülker basketbol final maçı ne zaman? Anadolu Efes Fenerbahçe basket maçı ne zaman, hangi tarihte oynanacak? Anadolu Efes Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? Finale çıkan Anadolu Efes ile Fenerbahçe oldu.

Anadolu Efes Fenerbahçe Ülker basketbol Final maçı ne zaman?
Yayın Tarihi: 6.06.2019 20:51:00

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde final heyecanı yaşanıyor... Galatasaray'ı 3-0'la geçen Anadolu Efes ile Tofaş'ı 3-0'la geçen Fenerbahçe Ülker, finalde karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes Fenerbahçe Ülker basketbol Final maçı şimdiden merak ediliyor. Basketbol severler Anadolu Efes Fenerbahçe final maçı ne zaman oynanacak? Hangi tarihte oynanacak? Sorusunu sormaya başladı.

Tahincioğlu Basketbol Liginde finalin adı belli oldu! Anadolu Efes ile Fenerbahçe lig şampiyonluğu için finalde karşı karşıya gelecek. Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'i mi Obradovic'in Fenerbahçe'si mi şampiyon olacak? Eurolig'te Fenerbahçe Ülker'i eleyerek finale çıkan Anadolu Efes büyük bir başarıya imza atmıştı. Obradovicli Fenerbahçe, ligde Eurolig'in intikamını almak istiyor.


ANADOLU EFES - FENERBAHÇE ÜLKER FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Anadolu Efes, ligde yarı finalde Galatasaray ile eşleşti. Anadolu Efes Galatasaray serisinde maçlar sırasıyla 82-77, 80-68 ve 72-78 (Deplasman)'lık skorlarla Anadolu Efes galibiyetiyle tamamlandı. Anadolu Efes seriyi 3-0'la geçerek finale adını yazdıran ilk takım oldu.

Fenerbahçe ise yarı finalde Tofaş'la eşleşti ve Tofaş'ı ilk 3 karşılaşmada sırasıyla 102-68, 68-64 ve 71-74'lük skorlarla 3-0'la finale çıktı. Anadolu Efes Fenerbahçe final maçının tarihi henüz belli olmadı, açıklanır açıklanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR