Anadolu Üniversitesi'nde intihar eden öğrenci adı ne?

Anadolu Üniversitesi'nde bir genç geçinemiyorum diyerek kendini yemekhane önünde asarak yaşamını sonlandırdı.

Anadolu Üniversitesi'nde intihar eden öğrenci adı ne?
Yayın Tarihi: 16.10.2023 11:54:00

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde öğrenci olan 21 yaşındaki bir genç kendini yemekhane önünde asarak canına kıydı.

Eskişehir'de yer alan Anadolu Üniversitesi'nde R.A. isimli bir genç Yunus Emre Kampusu yemekhane binasında kendini asarak intihar etti. 21 yaşındaki R.A. isimli öğrencinin geçim sıkıntısı çektiği için intihar ettiği iddia edildi.

Sabah saatlerinde bir öğrenci yemekhanenin üst katında intihar eden R.A'yı görüp, sağlık personeli ve polise haber verdi. İntihar eden R.A.'yı gören öğrenci karakoldaki ifadesinde genci daha önce hiç görmediğini ve tanımadığını söyledi.

İntihar eden genci bulan öğrenci ifadesinde "Halen Anadolu Üniversitesi’nde öğrenciyim. Bugün saat 09.20 sıralarında Anadolu Üniversitesi Eczacılık kapısından girdim ve iletişim kapısına doğru yürüyordum. Yemekhanenin ikinci katından bir şahsın asılı vaziyette hareketsiz olarak sallandığını gördüm. İlk önce ne olduğunu anlamadığım için yaklaştım ve insan olduğunu anlayınca yaklaşarak nefes alıp almadığına baktım. Çevreye yardım edin kimse var mı şeklinde bağırdım ancak hiç kimsenin olmadığını gördüm ve 112’yi arayarak ambulans talep ettim. Daha sonra polis ve ambulans ekibi geldi ve ifade vermek için polis merkezine yönlendirildim. Ben intihar eden şahsı tanımıyorum. Olay ile ilgili bildiklerim ve gördüklerim bundan ibarettir." dedi.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR