Anında 5.000 TL Kredi Veren 5 Banka Rekor Kırıyor

Anında 5.000 TL Kredi Veren 5 Banka yeni kampanyalarını duyurdu. Sizlerde acil para ihtiyaçlarınız için bu 5 bankadan hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için aşağıdaki şartlara uygun olmanız gerekiyor. İşte başvuru şartları ve kredi veren bankalar…

Anında 5.000 TL Kredi Veren 5 Banka Rekor Kırıyor
Yayın Tarihi: 17.08.2020 23:06:00

Anında 5.000 TL Kredi Veren 5 Banka yeni kampanyalarını duyurdu. Sizlerde acil para ihtiyaçlarınız için bu 5 bankadan hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için aşağıdaki şartlara uygun olmanız gerekiyor. İşte başvuru şartları ve kredi veren bankalar…
  • Kredi alacak olan kişinin 19 yaşından büyük olması ve 65 yaşından küçük olması gerekmektedir. Ayrıca TC vatandaşı olan kişiler TC KİMLİK numarası ile kredi başvurusu yapacaklardır.
  • Kredi başvurusu yapacak olan kişinin kredi skoru 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. Notu düşük, sıfır olan kişiler 5.000 TL kredi kullanamazlar.
  • Bankalarda icralık, avukatlık ve güncel gecikmeleri olan kişiler, maalesef onay alamazlar. Kredi başvurusu yaptığınızda bu incelemeleri yapacaklardır.
  • Banka hesaplarında e-haciz olan kişiler kredi onayı alamazlar.
  • Bankalara kredi ve kredi kartı için çok başvuru yapan kişiler, kredi notu yüksek olsa bile çok başvuru yaptıkları için onay alamazlar.
Bu şartlara uygunsanız Anında 5.000 TL kredi veren bankalardan hemen kredinizi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank 5.000 TL Kredi

Hızlı ve Anında ne kadar kredi onayı alacağınızı merak ediyorsanız, ilk tercihiniz QNB Finansbank olabilir. Banka ihtiyaç kredilerinde uygun faizlerle birlikte gelir belgesiz olarak kredi imkanı sunmaktadır. Bu bankaya kredi başvurusu yapacaksanız KİMLİK numaranızı 5030’a gönderebilirsiniz. 5 dakika geçmeden banka size kredi sonucunu söyleyecektir. Onay almanız durumunda bu onaylı krediyi size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek, ister gişelerden isterseniz de temsilciden kimlikle kullanabilirsiniz. Banka internet sitesi ve ATM’lerinden de ön başvuru yapabiliyorsunuz. Kredi onayı almanız durumunda banka müşterisi değilseniz şubeye gideceksiniz.

TEB 5.000 TL Kredi

Teb bankası şubelerine giderek veya internet bankacılığını kullanarak hemen aynı gün içinde 5.000 TL kredi kullanabilirsiniz. TEB kredi başvurusu yaptığınızda şartlara uygun olan müşteriler, 60 ay vadeye kadar sizlere kredi imkanı sunacaktır. Bu bankanın müşterisi olan kişiler internet üzerinden bankaya gitmeden onay alabilirler. Sizlerde bu şekilde kredi başvurusu yapabilir TEB bankası 5.000 TL krediyi hemen kullanabilirsiniz.

Denizbank 5.000 TL Kredi

Denizbank üzerinden de aynı gün onaylı gelir belgesiz 5.000 TL kredi kullanabilirsiniz. 5.000 TL kredi onayı almak için bankanın resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir veya 3280’e kredim yazıp boşluk bırakın tc kimlik numaranızı yazıp gönderebilirsiniz. Kredi başvurusu onay alan müşteriler hemen kredilerini kullanacaklardır.

ING 5.000 TL Mini Kredi

Bu banka 5.000 TL kredi alacak olan kişilere mini kredi kampanyası yapmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda 60 ay vadeye kadar sizlere kredi imkanı sunulur. Bankanın resmi internet sitesi üzerinde başvuru yaptığınızda onay mesajınız hemen size gelecektir. ING üzerinden ayrıca internet bankacılığını kullanarak da kredi kullanabilirsiniz.

Halkbank 5.000 TL Kredi Başvurusu

Kamu bankası olan Halkbank üzerinden de uygun faizlerle 60 ay vade 5.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Size en yakın Halkbank şubesine giderek veya bankanın resmi internet sitesine girerek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Halkbank kamu bankası olmasından dolayı sizin gelir durumunuza ve sigortanıza bakarak onay verecektir.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR