Ankara Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Ankara Kurban bayramı Namaz Vakti

2019 Kurban bayramına az bir süre kala Ankara bayram namazı saat kaçta kılınacak? Sorusu araştırılmaya başlandı. Ankara'da Kurban Bayramı namaz vakti merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı takvime göre Ankara bayram namazı vaktini sizler için hazırladık...

Ankara Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Ankara Kurban bayramı Namaz Vakti
Yayın Tarihi: 9.08.2019 11:32:00

2019 yılı Kurban Bayramı'na artık sayılı günler kaldı! 11 Ağustos Pazar günü ilk günüyle başlayacak Kurban Bayramı, bu yıl da tüm Müslüman alemiyle birlikte huzur ve huşu içinde geçirilecek. Kurban Bayramı'nda bayram namazı kılınacak, kurbanlıklar kesilecek, türlü ibadetler yapılacak ve eş - dost ziyaretleri gerçekleştirilecek. Peki Ankara Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Vatandaşlar bayram namazı vakitlerini araştırmaya başladı.

Bu yılda Kurban Bayramı'nda imkânı olanlar Allah'a adadıkları kurbanlarını kesecek, fakir ve yoksul kimseler unutulmayacak ve mutluluk dolu bir bayram havası yaşanacak. Kurban Bayramı'nın ilk günü 11 Ağustos Pazar günü başlayacak. 10 Ağustos Cumartesi ise Arefe günü olarak kutlanacak. Şimdi gelelim Kurban bayramı namaz vakitlerine... Ankara Kurban bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Sorusu haberimizin devamında yer alıyor.


ANKARA KURBAN BAYRAMI NAMAZI SAAT KAÇTA? ANKARA BAYARM NAMAZI VAKTİ

Ankara kurban bayramı namazı 11 Ağustos Pazar günü saat 06.33'te kılınacak. Ankara'da 2019 yılı Bayram Namazı saati, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 06.33 olarak açıklandı. Ankaralılar, tüm Ankara camilerini hıncahınç dolduracak ve tüm Müslümanlar bir arada Kurban Bayramı namazını kılacak. 

İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYIN.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR