Ankara'da Toplu Ulaşıma Zam Geldi! Ankara Yeni Toplu Taşıma fiyatları Belli Oldu

Ankara'da toplu ulaşım zamlandı. İstanbul'un ardından Ankara'da da Toplu ulaşıma zam geldi. Minibüs, metro ve diğer seferlerde Ankaralılar toplu ulaşımı artık zamlı kullanacak. Ankara Belediyesi, toplu ulaşımda ücret tarifesini yayınladı.

Ankara'da Toplu Ulaşıma Zam Geldi! Ankara Yeni Toplu Taşıma fiyatları Belli Oldu
Yayın Tarihi: 31.08.2019 13:58:00

İstanbul'un ardından Ankara'da da toplu ulaşıma zam geldi! Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşıma da zam kararı aldı. Ankara UKOME toplantısının ardından yeni zamlı toplu taşıma ücret tarifesi de yayınlandı. Ankarakart ücreti 3 lira 25 kuruş oldu.

2017 yılından bu yana artış yapılmayan Ankara Toplu ulaşıma zam geldi! Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ankara'da şehir içi yolcu taşıma tarifnesi hakkında değerlendirme yaptı.

Ankara Zamlı Toplu Taşıma Ücretleri Belli Oldu! Yeni Toplu Taşıma Tarifesi 

Tam biletler 2,50 TL 'den 3,25 TL ye çıkartıldı. İndirimli biletlerde ise herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Tek binişlik kullan at kart 3 TL den 4 TL ye çıkarıldı. Minibüs ücreti de 3 TL'den 3,50 TL'ye yükseldi. 


Öğrenci Abonman Ankara Toplu Taşıma Kartı Kaç TL oldu?

Ankara'da öğrenci abonmanı, 200 binişle sınırlı aylık 60 TL'ye satın alınabilecek ancak Öğrenci Abonman kartı henüz çıkarılmadı. İleri bir tarihte, Öğrenciye Ankara toplu taşımada abonman kart satışı yapılacak.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR