Antonio Banderas En Çok Pablo Picasso Rolünde Zorlanmış

Dünyaca ünlü İspanyol aktör Antonio Banderas, şimdiye kadar oynadığı roller arasında en çok Genius dizisinde oynadığı, idolü olan Pablo Picasso rolünde zorlandığını açıkladı.

Antonio Banderas En Çok Pablo Picasso Rolünde Zorlanmış
Yayın Tarihi: 18.04.2018 12:50:00

İspanyol oyuncu Banderas, ilk sezonda Albert Einstein’ın hayatını anlatarak gündeme gelen  Genius (Deha) dizisinin ikinci sezonunda, dünyaca ünlü ressam Pablo Picasso rolünü canlandırmıştı. İspanyol aktör Banderas, Pablo Picasso'nun küçüklüğünden beri idolü olduğunu açıkladı.



Yaptığı bir röportajda Genius dizisinde oynadığı rolüne dair yorumlarda bulunan 57 yaşındaki oyuncu, “Daha önce hiç denemediğim şeyleri yapmak zorunda kaldım. Tek bildiğim, başından sonuna kadar mecazi anlamda kendimi öldürmek istedim. Bildiğim Antonio Banderas’ı öldürmem gerekliydi. Böylece yeni bir şeyler inşa edebilirdim.” ifadelerini kullandı.

Diziye dair ilham almak için doğduğu topraklar olan İspanya’ya geri döndüğünü söyleyen Banderas, “Picasso ile aynı kasabada doğdum, kendisi uzun süre boyunca aklımdaydı. İnsanların beni tanıdığı şekildeki benliğimden uzaklaşmam gerekiyordu. Bunu başarmak ve bir yerlerde Pablo Picasso’yu bulmak çok büyük bir mücadeleydi.” dedi. 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR