APOEL Karabağ Maçı Hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Kıbrıs Rum kesimi temsilcisi Apoel Nicosia, Azerbaycan temsilcisi Karabağ'ı ağırlıyor. Türk ve Azeri futbol severler, Apoel - Qarabağ maçının detaylarını araştırmaya başladı. Apoel Karabağ maçı ne zaman, saat kaçta? Apoel Karabağ maçı hangi kanalda? Belli oldu.

APOEL Karabağ Maçı Hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta?
Yayın Tarihi: 6.08.2019 15:26:00

Bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu mücadelelerinden biri de Apoel Nicosia ile Karabağ arasında oynanacak! Apoel Nicosia Karabağ maçının detayları araştırılmaya başladı. Apoel - Karabağ maçı ne zaman saat kaçta? Apoel Nicosia - Karabağ maçı hangi kanalda? Bu soruların yanıtı araştırılıyor.

APOEL - KARABAĞ MAÇI NE ZAMAN? 

Apoel Karabağ, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk mücadelesi 6 Ağustos 2019 Salı akşamı saat 20:00'da başlayacak. Neo GSP stadyumunda oynanacak mücadelenin ev sahibi Apoel ile Azerbaycan temsilcisi Karabağ, başa baş ekipler olarak dikkat çekiyor. 


Apoel Karabağ 3. ön eleme turu ilk maçında Azerbaycan temsilcisi Karabağ'a başarılar dileriz. Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Kıbrıs Rum takımı Apoel Nicosia karşısında daha efektif futbol anlayışıyla dikkat çekiyor. 

APOEL - KARABAĞ MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Apoel Karabağ maçının Türkiye'de yayıncı kuruluşu henüz belli değil. Apoel - Karabağ Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının Türkiye'de herhangi bir televizyon kanalından yayınlanması beklenmezken, Azerbaycan'da Az Tv ve İdman Tv'nin mücadeleyi yayınlaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR