Arabası olan herkesi ilgilendiren gelişme yaşandı! Bundan böyle e-Devlet aracılığı ile

Yapılan son gelişmeler doğrultusunda yeni hizmet gündemimizde ki yerini aldı. E Devlet uygulaması üzerinden ‘’Araçlarım’’ hizmeti kapsamında artık işlemlerinizi çok kolay bir şekilde halletme olanağına sahip olabileceksiniz.

Arabası olan herkesi ilgilendiren gelişme yaşandı! Bundan böyle e-Devlet aracılığı ile
Yayın Tarihi: 30.06.2020 22:41:00

Yapılan son gelişmeler doğrultusunda yeni hizmet gündemimizde ki yerini aldı. E Devlet uygulaması üzerinden ‘’Araçlarım’’ hizmeti kapsamında artık işlemlerinizi çok kolay bir şekilde halletme olanağına sahip olabileceksiniz. Sigorta, ceza, muayene, otoyol geçişi ve borç durumu gibi pek çok bilgilere e Devlet uygulaması ile birlikte tek bir ekran üzerinden görüntüleme fırsatını elde edebileceksiniz. Ayrıca ödeme işlemlerinizi de aynı sayfa üzerinden halledebileceksiniz. Gündemimize gelen son dakika gelişmeleri ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz…

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç yapmış olduğu açıklamalar sonrasında yeni hizmet müjdesini belirtti. Artık e Devlet uygulaması Araçlarım hizmetliyle ile ilgili tüm işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Birbirinden farklı kurumlara gitmeye gerek kalmadan Sigorta, ceza, muayene, otoyol geçişi ve borç durumları gibi pek çok detayları görüntüleyebilecek ve bu alanlar içerisinde ki ödemelerinizi yapabileceksiniz. İşte Ayrıntılar…

İŞTE YENİ SİSTEM…

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamalar kapsamında e Devlet uygulaması kapsamında araçlar ile ilgili 15 farklı hizmet ile birlikte yeni gelişmeler sağlandığını bildirmesiyle beraber ön plana çıkmaktadır. Artık tek bir sayfa üzerinden aracınız ile ilgili tüm işlemlerinizi halletme fırsatını elde edebileceksiniz. Gelişmeler sonucunda vatandaşlarımız için kolaylık sağlayacağını bildiren Başkan Ali Taha Koç, vatandaşlarımız için araçları ile ilgili gerekli olan tüm hizmetleri e Devlet uygulaması üzerinden rahatlıkla ulaşılabileceğini vurgulayarak gündemimizde ki yerini aldı.

TEK SEKME ÜZERİNDEN KOLAYLIKLA YAPABİLECEKSİNİZ


Gündemimize gelen son dakika gelişmeleri kapsamında önemli bir yere adım atılmasıyla beraber araçlar ile ilgili sorgulama işlemlerini hakkında Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofis Başkanı Ali Taha Koç tarafından açıklama geldi. Yapılan açıklama kapsamında "Araç plakasına yazılan cezalara yönelik sorgulama 83 milyondan fazla, araç sorgulama işlemi yaklaşık 25 milyon, HGS hesap bilgileri sorgulama işlemi de yaklaşık 18 milyon defa yapıldı. Yıl içerisinde yoğun olarak kullanılan bu hizmetlere artık tek bir noktadan ulaşılabilecek." İfadeleri kullanıldı.

ARAÇLAR İLE İLGİLİ TÜM ÖDEMELER KOLAYLIKLA YAPILABİLECEK!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz dönem içerisinde kimlik doğrulamayla ilgili hizmetlerin artık tek bir sayfa üzerinden görüntüleneceği ifade eden Koç:
"Vatandaşlarımız, 'Araçlarım' hizmetiyle hiçbir yere gitmeden sigorta, ceza, muayene, otoyol geçişi ve borç durumu gibi birçok bilgiyi tek ekran üzerinden görüntüleyerek bunlara ilişkin ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Ödeme işlemleri için özel bir hizmet sayfası da hazırlandı. Araç muayene ve egzoz gazı emisyon ölçüm raporlarını inceleyebilecek. Artık 'Araçlarım’ sayfasında gözüken tüm ceza ödemeleri kolaylıkla yapılabilecek." İfadelerini kullandı.

Aynı zamanda birbirleriyle alakalı hizmetler kapsamı doğrultusunda hizmet sayfalarının geliştirileceği hakkında dikkatleri üzerine çeken koç tarafından açıklama yapılması doğrultusunda e Devlet uygulama kullanımları her geçen gün daha pratik ve etkin olmasına yönelik çalışmaların devam edeceği açıklandı. Koç, 5 binden fazla hizmetin bulunduğu e Devlet uygulamasında her geçen gün yeni bir hizmetlerin etkin olarak kullanılmasıyla birlikte vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade etti.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR