Arabesk Filmi 30. Yılını Kutluyor

Şener Şen ve Müjde Ar'ın yer aldığı Türk sinemasının kültleşmiş yapıtlarından olan ‘Arabesk’ filminin yıldönümü %100 Arabesk konserleriyle kutlanıyor.

Arabesk Filmi 30. Yılını Kutluyor
Yayın Tarihi: 3.04.2018 11:57:00

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve bu yıl 37’ncisi gerçekleştirilen İstanbul Film Festivali için geri sayım başladı.

Festival izleyicileri bu sene Yeşilçam'ın unutulmaz filmi klişe aşk filmlerinin unutulmaz replikleri ve müzikleriyle hafızalara kazınan Arabesk’i yapımının 30. yılında, özel bir gösterimde yeniden sinemada izleyecek ve ardından benzersiz bir konser deneyimi yaşayacak.




Festival kapsamında 9 Nisan günü, saat 19.00’da Beyoğlu Sineması’nda gösterilecek olan ‘Arabesk’ filmi şerefine, Türkiye’de arabesk müziğin en unutulmaz, en çarpıcı isimleri Cahide’de sahneye çıkacak. Gülden Karaböcek, Tüdanya, İstanbul Arabesque Project, Ayta Sözeri, Demet Evgar, Serkan Keskin, Umut Kurt ve Melisa Doğu da bu özel konserde sahne alacak.

Absürt komedi tarihine adını yazdıran film Ertem Eğilmez'in son filmidir. Filmde klasik aşk filmlerinin birbirine kavuşamayan iki aşığın hikâyesi tiye alınarak anlatılır. 


Müjde Ar, Şener Şen, Uğur Yücel, Necati Bilgiç, Üstün Asutay ve Münir Özkul gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu Gani Müjde kaleme almıştır. Filmin unutulmaz müzikleri ise efsane isim Aysel Gürel ile Atilla Özdemiroğlu imzası taşır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR