Aras Bulut İynemli askere gidiyor! Peki Yamaç'a ne olacak? Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu

Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli askere gidiyor. Peki Yamaç'a ne olacak? Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Aras Bulut İynemli askere gidiyor! Peki Yamaç'a ne olacak? Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu
Yayın Tarihi: 5.02.2019 12:15:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisinde büyük bir sıkıntı var.

Çukur dizisinin Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli askere gidiyor. Peki Yamaç'a ne olacak? Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu?

Ay Yapım imzalı Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli, vatani görevini yerine getirmek için 21 gün olmayacak. Peki Yamaç'a ne olacak? Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu?

Çukur dizisinde hayat verdiği Yamaç Koçovalı karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Aras Bulut İynemli'nin bedelli askerlik hakkından yararlanacağı uzun bir süredir konuşuluyordu. İşte o gün geldi çattı. Aras Bulut İynemli askere gidiyor. Peki Yamaç'a ne olacak? Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu?


Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli diziden ayrılmayacak. Ancak Aras Bulut İynemli'nin önümüzdeki günlerde birliğine teslim olacağı ve 21 gün Çukur dizisinde ve çekimlerde yer alamayacağı iddia edildi. 

Diğer bir iddia ise Yamaç'ın stok çekimlerinin olacağı ve bu çekimlerin Aras Bulut İynemli askerdeyken kullanılacağı yönünde...

Çukur yeni bölümleriyle her Pazartesi Show TV'de!








 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR