Arda Turan Fenerbahçe'de İddiası Arda Turan Fener'e mi Transfer Oluyor?

Başakşehir'in yıldız oyuncusu Arda Turan Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Arda Turan Fenerbahçe'de iddiası sosyal medyayı salladı. Arda Turan Fenerbahçe'ye mi geliyor? Son Dakika transfer gelişmesi...

Arda Turan Fenerbahçe'de İddiası Arda Turan Fener'e mi Transfer Oluyor?
Yayın Tarihi: 20.07.2019 11:32:00

Başakşehir'de forma giyen 32 yaşındaki Arda Turan, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Transfer döneminde adı sık sık Galatasaray'la anılan ve Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'le barıştığı yönünde iddialar ortaya atılan yıldız oyuncu Arda Turan, son dakikada Fenerbahçe'ye mi imza atacak? Arda Turan - Fenerbahçe iddiaları sosyal medyayı heyecanlandırdı.

Bonservisi Barcelona'da bulunan ve Başakşehir kulübünde kiralık olarak forma giyen Arda Turan için Başkan Ali Koç'un Barselona bağlantılarını kullanıp Arda'yı bedavaya Fenerbahçe'ye getireceği iddia ediliyor. Barcelona kulübü de Arda Turan için bonservis bedeli istemiyor. Arda Turan, Başakşehir de de yüksek maliyeti nedeniyle gönderilecekler arasında yer alıyor.

Arda Turan Galatasaray Olmadı Fenerbahçe'ye mi Transfer Oluyor?


Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'le Milli takım kampında yaşadığı tartışma nedeniyle küs olan ve o dönem ülke gündemini de bir hayli meşgul eden Arda Turan, Galatasaray'dan beklediği transfer teklifini alamadı. Fenerbahçe, Arda Turan'ı transfer etmek için harekete geçti iddiaları sonrası Arda Turan bu teklifi kabul edecek mi?

Ali Koç 2-3 Transfer Daha Yapılacağını Açıklamıştı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezon planlaması doğrultusunda 2-3 transfer daha yapılacağını açıklamıştı. Bu transferlerden biri Arda Turan mı olacak? İddialara göre Fenerbahçe Arda Turan için girişimlere başladı. 

Fenerbahçe daha önce Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues, Max Kruse, Murat Sağlam, Altay Bayındır ve Vedat Muriqi transferlerini tamamlamıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR