Arda Turan Galatasaray'da! Fatih Terim Arda Turan Barıştı!

Başakşehir'li Arda Turan Galatasaray ile anlaştı! Arda Turan yeni sezonda Galatasaray'da forma giyeyecek. Peki Arda Turan ile Fatih Terim nasıl barıştı? Fatih Terim Arda Turan zirvesi nerede yapıldı?

Arda Turan Galatasaray'da! Fatih Terim Arda Turan Barıştı!
Yayın Tarihi: 28.05.2019 17:21:00

Barcelona'da tutunamayıp yaşadığı çalkantılı özel hayatının ardından İstanbul Başakşehir'in yolunu tutan ve eleştirilerin hedefinden bir türlü çıkamayan Arda Turan, yeni sezonda Galatasaray'da! Galatasaray'a yakın isimlerden (Süleyman Rodop) de teyit edildiği üzere Arda Turan ile Fatih Terim barıştı! Arda Turan, bir zamanlar Baba-oğul gibi olduğu Fatih Terim'den özür diledi ve ikili arasındaki buzlar tek seferde eridi! 

Youtube platformunda futbolcuların hayatlarını konu alan bir Youtube kanalına röportaj gönderen ve kendi mektubuyla hayatını anlatan Arda Turan, "2 kez ihanet ettim." dediği hocası Fatih Terim'e adeta mesaj yollamıştı! Arda Turan, yeni sezonda Fatih Terim'le de barışınca Galatasaray'da forma giyerek jübilesini evi Galatasaray'da yapmak istediğini aktardı. 

BARCELONA BEDAVAYA GÖNDERECEK


Barcelona, milli futbolcu Arda Turan'ın takıma dönmesini istemiyor. Aynı zamanda bu andan itibaren Arda Turan'dan bir bonservis geliri de beklemeyen Katalan ekibi, Arda Turan'ı bonservissiz göndermeye razı. Arda Turan'ın gönlü ise yuvam dediği Galatasaray'da! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in teknik direktör Fatih Terim ile yapacağı toplantının ardından Arda Turan ile ilgili nihai karar verilecek.

GALATASARAY TARAFTARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Arda Turan'ın transferi konusunda Galatasaray taraftarı ikiye bölünmüş durumda! Sosyal medyada Arda Turan'ın Galatasaray'a transferini istemeyen Galatasaraylı futbolseverler olduğu kadar "Arda Galatasaray'ın çocuğudur." diyen azımsanmayacak bir Galatasaraylı kitle de mevcut. Galatasaray'da yakaladığı başarıyla Avrupa'ya açılan ancak kariyerininin zirvesinde bekleneni veremeyen Arda Turan, yuvası Galatasaray'da futbolu bitirmek için müsaade istiyor.

Arda Turan'ın yıllık ücret konusunda da Galatasaray'la bir şey konuşmayacağı, boş kağıda imza atacağı öğrenildi. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in onayının ardından Katalan devi Barcelona ile iletişime geçilecek ve Arda Turan transferi kısa sürede noktalanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR