Arda Turan İçin "Come To Beşiktaş" Kampanyası Büyüyor

Geçtiğimiz haftalarda başlatılan Arda Turan'ın, Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialar dün akşam ki fotoğraflarla kuvvetlendi.

Arda Turan İçin "Come To Beşiktaş" Kampanyası Büyüyor
Yayın Tarihi: 25.12.2017 11:53:00

Son yılların sansasyonel ismi Arda Turan'ın sezonun ikinci yarısından itibaren 6 aylık kiralanacağı ve satın alma opsiyonu ile Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilmiş ve bu iddiaların ardından sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarların "Come to Beşiktaş" kampanyasına dahil edilmişti.

İddialara göre, Turan, Beşiktaş'a gelmek istediğini bir kaç ay önce Başkan Fikret Orman'a iletti ve Orman'da bu teklifi teknik direktör Şenol Güneş'e ilterek olumlu görüş aldı. 




Milli futbolcu Arda Turan da dün tartışılacak bir fotoğraf paylaşarak iddiaları güçlendirdi.
Türkiye'de bulunan Arda dün akşam yakın arkadaşlarıyla bir yemekte yer aldı. Geceden ilk olarak Beşiktaş'ın eski genel menajeri ve yorumcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, Turan ile fotoğraf paylaşarak 'Come to Beşiktaş.. Dileğim' mesajını yazdı.

İlerleyen saatlerde ise bu kez Arda, Beşiktaş'a transfer olacağı sinyalini verircesine yemekte bulunan Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin ile olan fotoğrafını paylaştı ve 'kaptan-can' yazdı. Bu fotoğrafın hemen ardından da Tolga Zengin, Arda ile olan fotoğrafını paylaşıp 'kardeşim candır' yazdı.

Yaşanan bu fotoğraf trafiği Beşiktaşlıları oldukça heyecanlandırdı. Barcelona kulübü Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesi durumunda Arda sezon sonunda satın alma opsiyonlu olarak 6 aylık kiralanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR