Arka Sokaklar'ın Engin Müdür hamlesi işe yaradı dizi yeniden zirvede

Kanal D'nin 13 sezondur ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar, son 2 haftadır Total grubunun zirvesindeki yerini Gülperi'ye kaptırmıştı. Fakat 2 Kasım akşamı ekrana gelen bölümüyle durum değişti.

Arka Sokaklar'ın Engin Müdür hamlesi işe yaradı dizi yeniden zirvede
Yayın Tarihi: 3.11.2018 15:14:00

Kanal D'nin çok sevilen dizisi Arka Sokaklar 13 sezondur ekranlara geliyor. Çok sevilen dizi sadık bir izleyici kitlesine sahip olunca da ister istemez başarı peşinden geliyor. 

Yıllardır total grubunun zirvesinde olan diziyi, Show TV'nin yeni sezon dizisi Gülperi yerinden etmişti. İki dizi arasında kıyasıya zirve rekabeti yaşanırken durum bu hafta yine değişti.


İki haftadır Total grubunun zirvesine yerleşen Gülperi ne yazık ki bu hafta zirveyi eski sahibi Arka Sokaklar'a devretti.

Son iki haftadır yeni bir gelişmeye ihtiyaç duyan Arka Sokaklar, aradığı kanı Engin Müdür'le buldu. Başarılı oyuncu İlker İnanoğlu'nun Engin Müdür karakteriyle diziye dönmesinden memnun olan izleyiciler bunu reytinglerle de kanıtlamış oldu.

İki dizi arasındaki rekabetin önümüzdeki haftalarda nasıl olacağını, dengelerin nasıl değişeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR