Arkadaşını getirenlere o bankadan 2500 TL ödeme veriliyor! Geri ödemesi alabilirsiniz...

Arkadaşını getirenlere o bankadan 2500 TL ödeme veriliyor! Geri ödemesi alabilirsiniz...

Arkadaşını getirenlere o bankadan 2500 TL ödeme veriliyor! Geri ödemesi alabilirsiniz...
Yayın Tarihi: 25.05.2023 17:57:00

Fibabanka, müşterilerini sevindirecek bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Yeni promosyon sayesinde Fibabanka müşterileri, geri ödemesiz ve faizsiz olarak 2.500 TL bonus kazanma fırsatına sahip oluyorlar. Eğer henüz Fibabanka müşterisi değilseniz, hemen başvuru yaparak siz de bu ödülü alabilirsiniz. Ayrıca, mevcut Fibabanka müşterileri de arkadaşlarını Fibabanka'ya getirerek 2.500 TL bonus kazanma şansına sahiptir.

Fibabanka davet kodu, yeni müşteri getirmek isteyen Fibabanka müşterilerine bonus kazandırmak amacıyla kullanılır. Bu özel promosyon kapsamında davet kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilir ve kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız, davet kodunu kullanarak Fibabanka müşterisi olduklarında siz de 2.500 TL değerinde bonus ödemesi alabilirsiniz. Arkadaşlarınızı Fibabanka müşterisi yaparken, davet kodunu kullanmaları ve üyelik açarken kodu girmemeleri konusunda uyarılarda bulunmanız önemlidir.

Fibabanka davet kodunu almak için Fibabanka mobil uygulamasına giriş yapmanız yeterlidir. Mobil uygulamayı henüz indirmediyseniz, online bankacılık Fibabanka uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamaya müşteri bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra davet kodunuzu görebilirsiniz. Davet kodunu elle yazarak veya paylaş butonuna tıklayarak arkadaşlarınıza gönderebilir ve 2.500 TL bonus kazanabilirsiniz.

Fibabanka yeni müşteri kampanyası, mevcut müşterilere 2.500 TL bonus sunmaktadır. Kampanya 12 Mayıs 2023 ile 8 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Ancak kampanya kontenjanla sınırlıdır. 5.000 kişi ile sınırlı bir kontenjana sahip olan kampanyadan yararlanmak için hızlı davranmanız gerekmektedir. Her ne kadar kampanya süresi geniş tutulmuş olsa da kontenjan sınırlı olduğundan herkes bu fırsattan yararlanamayabilir.

Fibabanka yeni müşteri kampanyası kapsamında elde ettiğiniz 2.500 TL bonusu, Fibabanka anlaşmalı mağazalarda harcayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR