Artık bu işlemler için bankaya gitmeye gerek kalmayacak! Bu işlemler için hemen bu uygulamaları kullanabileceksiniz!

Günümüzde Pandemi sürecine girilmesinin ardından bankacılık ve tüm sermaye piyasaları üzerinde dijitalleşmenin ne kadar önemli olduğu ile alakalı açıklamalar yapıldı. Teknoloji bu zorlu süreç içerisinde pek çok katkı sağlamasıyla beraber banka yetkilileri müşterilerin bu süre zarfında dijital

Artık bu işlemler için bankaya gitmeye gerek kalmayacak! Bu işlemler için hemen bu uygulamaları kullanabileceksiniz!
Yayın Tarihi: 30.06.2020 21:40:00

Günümüzde Pandemi sürecine girilmesinin ardından bankacılık ve tüm sermaye piyasaları üzerinde dijitalleşmenin ne kadar önemli olduğu ile alakalı açıklamalar yapıldı. Teknoloji bu zorlu süreç içerisinde pek çok katkı sağlamasıyla beraber banka yetkilileri müşterilerin bu süre zarfında dijital kanallar sayesinde işlemlerinin yapılması gerektiğini vurguladı. Limitler daha fazla arttırıldı ve işlemler internet bankacılığı aracılığı ile yapılması üzerine alışverişler de büyük artışlar meydana geldi.

Korona virüs ile mücadele dönemi içerisinde iş kurumlarında pek çok birbirinden farklı değişimler sağlanmasıyla beraber yasal düzenlemeler de gündemimizde ki yerini aldı. Bankacılık sistemleri ile birlikte sermaye piyasaları üzerinde meydana gelen etki 1,5 milyonu aşan yatırıcı sayısının artış göstermesine sebep oldu. Bu kapsam doğrultusu bu destekler ile birlikte uygulama dijital bankacılık kullanıcısını da fazlasıyla arttırarak önemli adımlar atılıyor.

İŞLEMLERİNİZİ ŞUBEYE GİTMEDEN HALLETME FIRSATINI ELDE EDEBİLECEKSİNİZ!


Günümüzde korona virüs ile mücadele dönemi içerisinde alınan tedbirler kapsamında artık banka şubelerine gitmeden işlemlerini belirlenen yasalar kapsamında halletme olanağına sahip olabileceksiniz. Bankacılık Kanununda belirtilen torba yasası ile yapılan değişimler meydana gelmesiyle beraber gerek yazılı ya da uzaktan iletişim sağlanacak. Böylelikle mesafeli ya da mesafesiz olsun resmi kurullar kapsamında belli başlı kurallar belirleyip bir bilişim ya da elektronik haberleşme cihazları gündemimizde bulunacak. Müşteri kimliğinin doğrulanması kapsamında artık bütün işlemlerini teknoloji sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde halledebileceksiniz.

Aynı zamanda diğer yöntemlerin gün yüzüne gelmesi üzerine yapılan düzenlemeler kapsamında Finansal kiralama, faktöring ve finansman şirketleri ile birlikte müşteriler arasında sözleşmeler yapılacak ve bu düzenleme uygulanmaya başlayacaktır. Kredi kartları ve Banka kartları ile alakalı kanunlar ise ‘’sözleşme şartları’’ hükmünde yer almasıyla gerekli olan bilgilendirme yapılacak.

Bu kapsam doğrultusunda müşteriler ile bankalar arasında sözleşme ilişkisi kurularak büyük katkılar sağlanacaktır. Böylelikle bankalar artık müşterileri ile yüz yüze gelmeden ıslak imza ve fiziki belgelere ihtiyaç duymaksızın ön plana çıkma olanaklarına sahip olabileceklerdir. Ayrıca uygun bir diğer yöntemler dahilinde kullanılabilmesinin için teknoloji ön plana çıkacak ve pek çok katkı da bulunacaktır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR