Asgari Ücret İle Çalışan Kişilere DEVLETTEN Duyuru Geldi! Maaş Alan Herkese Ek Ödeme Yapılacak! En Az 7000 TL Verilecek

Son dakika haberine göre Asgari Ücret ile çalışan kişilere destek geldi...

Asgari Ücret İle Çalışan Kişilere DEVLETTEN Duyuru Geldi! Maaş Alan Herkese Ek Ödeme Yapılacak! En Az 7000 TL Verilecek
Yayın Tarihi: 5.09.2023 08:31:00

Asgari ücret ile çalışan herkes, başvuru şartlarına uygun olarak yeni başlatılan bu nakit kampanyasına katılabileceklerdir. Nakit kullanmak için başvurusunu yapacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verecek olan bankalar, kamu bankaları olarak göze çarpıyor. Nakit kredi almak için başvurunuzu yapacak ve bu başvurunuzu hemen hesaba atabileceksiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yaparak nakit kredi kullanmak isteyenlere 3 ay ertelemeli yeni bir kredi kampanyası başladı! 

BAŞVURULAR BAŞLADI! 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişilere asgari ücret ile çalışmaları durumunda en az 7000 TL ödeme verileceği açıklandı. Başvuru devlet tarafından değerlendirilecek ve bu ödemeler ihtiyaç kredisi statüsünde vatandaşlara verilecektir. 36 ay vadeye kadar alacağınız bu nakit kampanyanlarda asgari ücret ile çalışan kişiler ödemeleri maaşlarına göre alabileceklerdir. 11 bin TL üzerinde maaş alan kişilere en fazla maaşlarının 10 katına kadar kredi ödemesi yapılıyor. 100 bin TL üzerindeki kredilerde banka 12 ay vade ile işlem yapıyor. 



Kredi başvurusu için bankanın mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmış olacaksınız. Mobil uygulama haricinde Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden de kredi almanız mümkün olacaktır. Kredi notu ve faiz oranlarına göre yapılacak işlemlerde banka 5 dakika içinde sizlere sonuç vermektedir. Banka şubelerine giderek kredi almak için bireysel müşteri temsilcisinden işlem yapabileceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR