Ashton Kutcher ve Mila Kunis tepkiler sonrası özür diledi

Ashton Kutcher ve Mila Kunis, tecavüzcü oyuncu arkadaşları Danny Masterson'a destek mektubu yazdıkları için gelen tepkiler sonrası özür dilediler ve yanlış anlaşıldıklarını iddia ettiler.

Ashton Kutcher ve Mila Kunis tepkiler sonrası özür diledi
Yayın Tarihi: 10.09.2023 10:12:00

Hollywood yine bir istismar skanadalı ile çalkalanıyor. Ünlü oyuncu Danny Masterson hakkında iki kadına tecavüz davasında Masterson'ın ünlü arkadaşlarından bazırları destek mektubu yazarak davaya ulaştırdı. O mektupu yazanlar arasında Ashton Kutcher ve Mila Kunis çifti de yer aldı. 

Dünden beri mektubu yazanlar arasında en çok tepkiyi Ashton Kutcher ve Mila Kunis çifti aldı. Sosyal medyada ünlü çifte tepkiler çoğalırken ikilinin kirli çamaşırları da ortaya dökülünce ünlü çift geri adım atmak zorunda kaldı.

Danny Masterson'ın ünlü arkadaşları hakime yazdıkları mektuplarda Danny Masterson'ı "kendini adamış, sadık" ve "harika bir arkadaş" olarak tanımlamışlardı. Ashton Kutcher ve Mila Kunis, eski rol arkadaşlarına iki kadına tecavüz suçundan ceza verirken hakimden arkadaşlarına hoşgörü istediklerini mektup yazarak büyük tepki çekmişti. Çift bir video yayınlayarak özür diledi. Çift çektikleri videoda kurbanların ifadelerini baltalamak istemediklerini söyledi ve onları herhangi bir şekilde yeniden travmatize etmişlerse özür dilediler.


70s Show'da Kunis ve Kutcher'la birlikte rol alan Danny Masterson için iki kadınca cinsel saldırı davasında 30 yıl ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. Kurbanlardan biri Masterson için "acınası, rahatsız ve tamamen şiddet yanlısı" olarak tanımladı.

"O BİR ROL MODEL"

Danny Masterson'ın 30 yıl hapis cezasına çarptırılması sonrası aktörün abzı ünlü arkadaşları Masterson'u destekleyen mektuplar yazarak hakimden hoşgörü istedi. O mektuplar arasında Kunis ve Kutcher'ın mektupta Danny Masterson'ı bir "rol model" olarak tanılması "adanmış ve sadık" olduğunu söylemeleri ve "O bir kız babası" olarak bahsetmeleri sosyal medyada kullanıcıları ve Danny Masterson'ın kurbanlarını adeta çıldırttı.

Gelen tepkiler sonrası Kutcher ve Kunis, dün mektupları neden yazdıklarını açıkladılar ve özür dilediler. Kutcher, "Danny Masterson adına yazdığımız karakter mektuplarının yarattığı acının farkındayız" dedi. Kunis şunu ekledi: "Mağdurları destekliyoruz, bunu tarihsel olarak çalışmalarımızla yaptık ve gelecekte de yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Kunis videoyu "Kalbimiz cinsel saldırı, cinsel istismar veya tecavüz mağduru olan her bir kişiyle birlikte." diye bitirdi.
 
Masterson'un eşi Bijou Phillips de hakime yazdığı mektupta kocasını "hayat kurtaran bir ortak" olduğunu söyledi ve "Kızımız ve ben onun evde bizimle olmaması nedeniyle çok üzüldük. O olmadan burada olmak çok zordu. Şu anda hapiste olmasına rağmen onu her gün arıyor." ifadelerini kullanarak şaşkınlık yarattı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR