Aşkı Memnu ABD'de yayınlanacak

Aşkı Memnu dizisi dünyaya açılıyor.

Aşkı Memnu ABD'de yayınlanacak
Yayın Tarihi: 11.09.2023 19:11:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Türk dizi tarihine damga vuran tekrarları bile reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisi bugün itibariyle ABD'deki yayınına başlıyor.

2008 yılında başlayan ve iki sezon boyunca reytinglerde rekorlar kıran Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran tekrarları bile reytinglerde birinci çıkan Aşkı Memnu dizisi dünyaya açılıyor. 

2010 yılında final yaparak ekrana veda eden Aşkı Memnu dizisi bugün itibariyle ABD'de yayına başlıyor. Yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği dizinin başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre ve Zerrin Tekindor gibi isimler yer alıyordu. Şimdilerde bile tekrarları reyting rekorları kıran dizi dünyaya açılıyor.

Aşkı Memnu dizisi ABD'de İspanyolca yayın yapan ulusal kanal UniMás kanalında Amor prohibido ismiyle ekrana gelecek. Hafta içi her gün 19.00 kuşağında izleyiciyle buluşacak olan Aşk-ı Memnu'nun uluslararası dağıtımını da Kanal D International üstlendi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR