Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Çekimleri bitti! 3. sezon olacak mı?

Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix platformunda yayınlanan ve 4 günde en çok izlenen dizi olan Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Atiye 3. sezon olacak mı sizler için araştırdık. Atiye 3. sezon olacak mı? Atiye 2. sezon ne zaman Netflix ekranlarında yerini alacak?

Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Çekimleri bitti! 3. sezon olacak mı?
Yayın Tarihi: 4.01.2020 14:32:00

Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix platformunda yayınlanan ve 4 günde en çok izlenen dizi olan Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Atiye 3. sezon olacak mı sizler için araştırdık. Atiye 3. sezon  olacak mı? Atiye 2. sezon ne zaman Netflix ekranlarında yerini alacak?

Atiye 2. sezon ne zaman?

O3 Medya'nın yapımcılığında Netflix ekranlarına gelen, kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi yıldız isimlerin yer aldığı Atiye 2. sezon çekimleri tamamlandı. Atiye 2. sezon Netflix ne zaman başlayacak? Atiye 2. sezon ne zaman soruları merak ediliyor.

Atiye 2. sezon çekimleri bitti! Yayın tarihi bekleniyor


Atiye dizisi 2. sezon çekimleri tamamlandı. Dizinin ilk sezonuna gelen muhteşem ilgiden ötürü, ilgi olmasa da yayınlanacak Atiye 2. sezon sonrası üçüncü sezon halen onaylanmadı. Ancak tarihin en kötü türk dizilerinde olan Hakan Muhafız bir çok sezonu ekrana gelmesiyle birlikte Atiye 3. sezon kesin gözüyle bakılsa da bir açıklama geldi. Atiye 2. sezon kesin olacak ancak 3. sezon bekletiliyor.

Atiye 3. sezonla ilgili ilk açıklama!

Atiye oyuncusu Tim Seyfi " "İkinci sezonun çekimleri yeni bitti. Devamına her zaman yapıldığı gibi, seyircilerin beğenisine göre karar verilecek. Ama umutluyum çünkü güzel bir iş çıkardığımızı ve devamının geleceğini düşünüyorum." diyerek üçüncü sezon henüz onaylanmadığı duyurdu.

Atiye 2. sezon yayın tarihi belli olur olmaz sizlerle paylaşılacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR